Ekipa do MMO

Szukam drużyny do ciekawej gry !. Ważne byście mieli mikro i najlepiej mutacije , ale mi tam to nie przeszkadza . Chciałbym stworzyć team od zera , że każdy zaczyna od 1lvl i jesteśmy sobie równi . Liczy sie humor , dobra zabawa ,napinacze off ! O kanal ts3 , ventrillo martwić sie nie trzeba . Propozycje podawac mi na gg 23431961 , lub pod moim tematem . Dzisiaj będę po 15 w domu, więc najlepiej w tych godzinach piszcie .Ja osobiście proponuje grę Shayia lub BOI ; D

PS: W grach liczy sie zabawa , zabicie nudy .Chętni piszcie na gg propozycje gier lub pod tematem . Potem na spokojnie dojdziemy do ładu ; )

Witam. Ja by chętnie zagrał z tobą w Silkroad online, i to jest moja propozycja.

Bedziemy grali tylko w f2p czy p2p i b2p też w grę wchodzą?

Bo na b2p moge się pisać, na jakieś dobre p2p na globcu też.

Ja w Silkroada nie gram .Nie podoba mi sie ta gra i już . Widze , że nic z tego nie będzie skoro tak mało osób napisało . CHętnie w L2 bym pogral , ale niech ktoś mi wytłumaczy o oco biega ; D

No ja ostatnio tez bez MMO, a jakiś Team by sie przydal ;)

Ja jestem tak jak kolega wyzej za Silkroadem, ;)

A w Lineage 2 nie zagram. Gralem troche, ale nie zaskoczylo.

Odemnie: Dragonica (ewentualnie Dragon Saga), Wonderland Online... to chyba tyle.

Dołączam się, ale tylko do bardziej rozbudowanych gier, na prywatnych serwerach albo kup i graj. Przypominam, że nie musi to być gra od razu nastawiona na mmorpg, są gry z single i multiplayer np. Sacred, Diablo. Spodobały mi się: Guild Wars, Diablo II, Lotro, WoW. Nie widzę problemu, żeby poczekać na Guild Wars 2, albo SW TOR, jeśli będzie f2p albo b2p.

Może Battle of Immortal w kilku nie będzie nudnego grindu.

Na BoI tez sie piszę.

ja w BOI moglbym zagrac

Ja tez piszę sie na BOI gg 23413961

To super mimo jeszcze gdzieś 2 osóbki i gramy. Ja już sciągam. Piszcie do mnie PW/GG.

"Jest to kolejna chińska gra przekonwertowana na wersje angielska.", "W oryginalnej wersji expienie odbywało sie głownie przez grind, gdyż jak sami twórcy stwierdzili, Chińczycy to po prostu lubią." - kolejna chińska grindówka jak metin, dziękuję pozdrawiam. Tak zaraz ktoś wyskoczy, że wersja angielska jest przerobiona na insty i questy, ale bez przesady nie mogli przerobić całej gry i grind to będzie główna część tej gry.

Szukam drużyny do ciekawej gry !. Ważne byście mieli mikro i najlepiej mutacije , ale mi tam to nie przeszkadza . Chciałbym stworzyć team od zera , że każdy zaczyna od 1lvl i jesteśmy sobie równi . Liczy sie humor , dobra zabawa ,napinacze off ! O kanal ts3 , ventrillo martwić sie nie trzeba . Propozycje podawac mi na gg 23431961 , lub pod moim tematem . Dzisiaj będę po 15 w domu, więc najlepiej w tych godzinach piszcie .Ja osobiście proponuje grę Shayia lub BOI ; D

PS: W grach liczy sie zabawa , zabicie nudy .Chętni piszcie na gg propozycje gier lub pod tematem . Potem na spokojnie dojdziemy do ładu ; )