Ekipa do mmo

Witam szukam ekipy do obojętnie jakiego MMO(wszystkie propozycje wchodzą w grę ;P).Wiem że są już takie tematy ale wolę założyć coś nowego gdyż nie chcę się dołączać już do zgranej drużyny.

Niestety lecz proszę nie składać propozycji o grze Archlord :( gdyż na razie mam słaby telewizor (nie mam monitora, jest w naprawie) który jest bez HD i tak jakby przycinał obraz z gry.

Moje propozycje to : NoStale , Dofus(prywatny np.Magma

Wszelkie propozycje proszę o pisanie na gg 8999154

Jak już to NosTale.Ja mogę zagrać w Nostale PL ;) Mam tam na którymś serwerze chyba z 18 albo 19 łucznika ;)

Moje propozycje to Knight Online(Carnac West) albo Trickster Online .

Jak już to NosTale, ja się pisze na Nostale Mam tam na którymś serwerze chyba z 18 albo 19 łucznika Moje prpozycje to Knight Online(Carnac West) albo Trickster Online .

Trickster online hmm muszę na YT popatrzeć.A w nostale ja na świecie 2 a na liście 1 (jakoś tak dziwnie zrobili xD) mam 22 łucznika.

Knight online grałem ale 0 Ogar : P

Jak już chcecie grać w nostale, to się przyłącze, mam małe doświadczenie gdyż jakiś czas temu miałem 52 Holy maga, i 43 fire warriora, lecz teraz mogę grać od początku..... Jak coś to piszcie, mozemy pograc razem na jednym servie, gg: 23958452

Panowie i PAnie wpadajcie na priv server Aiona ... 0 lagow i bugow stoi od miesiaca :) www.eliot.it lub piszcie na gg

Witam szukam ekipy do obojętnie jakiego MMO(wszystkie propozycje wchodzą w grę ;P).Wiem że są już takie tematy ale wolę założyć coś nowego gdyż nie chcę się dołączać już do zgranej drużyny.

Niestety lecz proszę nie składać propozycji o grze Archlord :( gdyż na razie mam słaby telewizor (nie mam monitora, jest w naprawie) który jest bez HD i tak jakby przycinał obraz z gry.

Moje propozycje to : NoStale , Dofus(prywatny np.Magma

Wszelkie propozycje proszę o pisanie na gg 8999154