Ekipa do OB Shaiya PL

Mam kaprys przetestowania tej gry w naszym rodzimym języku, choć w US nigdy nie grałem, to po komentarzach stwierdzam, że gra jest grywalna ;] No i szukam ekipy ;] Bo jak wiadomo nawet w największy shit, można grać z dobrą ekipą/gildia.Dla przypomnienia dodam, że OB startuje dziś o 12.

kontakt gg:16219707

xfire:pixelos1212 (ThePixel)

Ze szkoły wracam jutro po 5 więc o 14 powinienem być już na PC i możemy zacząć expienie ;D

A i co do strony ja proponuje "tych" złych :D

Koniec szkoły o 5??! :D:D

Ja jestem chętny, zarz ściągam clienta.

dużo ludzi na serwerach? solidne tłumaczenie? ogólnie pytam z ciekawości, może też spróbuje.

Emmm rozumiem że o 5 to chodzi ci o 17 ale skoro wracasz o 17 to ja wejdziesz o 14? 0.^

Nie po 5 chodzi mi, że po 5 lekcjach ;P

A gram po ciemnej stronie pod nickiem Pixel ;]

Co do serverów jest 1, natrętnych kidów nie spotkałem, nikt narazie nie ksuje.Da się grać ;] Gorąco zapraszam, może jakąś forumową gildie się sklepie :P

lece na to ale, sie nie przeslyszalem zrobili jakis reset? wczesniej gralem mialem 40NM Oracle i 20 HM Pag.

PS: Racja Zli rzadza

Pogram ale lepiej na światle...

swiatlo.... wiesz mozemy expic na spotach gdzie jest jasno, jak jestes tak przyzwyczajony do swiatla

Ja gram poganem, Neseus jak coś:)

Mam kaprys przetestowania tej gry w naszym rodzimym języku, choć w US nigdy nie grałem, to po komentarzach stwierdzam, że gra jest grywalna ;] No i szukam ekipy ;] Bo jak wiadomo nawet w największy shit, można grać z dobrą ekipą/gildia.Dla przypomnienia dodam, że OB startuje dziś o 12.

kontakt gg:16219707

xfire:pixelos1212 (ThePixel)

Ze szkoły wracam jutro po 5 więc o 14 powinienem być już na PC i możemy zacząć expienie ;D

A i co do strony ja proponuje "tych" złych :D