Ekipa do PoE!

Witam poszukuje osób które mają ochotę pograć w PoE na lidze Domination.

Mam dopiero 22lvl na tej lidze a na Standard Marudera na 75 więc doświadczenie jest jak co pisać w temacie albo do mnie w grze.

A i wymagam tylko od gracza TS3 albo inny komunikator ( posiadam tylko servery na TS3).

Z 8 lv do nie mam co wbijać...

Witaj.

Zapraszam do guild TrollBusters. Codziennie jest kilka osób online z Domination, jak i z Nemesisa. Posiadamy Guild Stash, własny serwer ts3, stronę, forum i sporo czasu na grę. Aktualnie mamy lvle z przedziału 50-75. U nas każdy nowy może liczyć na pomoc, a zdecydowana część ciekawego dropu ląduje w guild stash, dla członków guild.

Skontaktuj się ze mną w grze lub zostaw swój nick tutaj. Wyślę zaproszenie jak będę online.

IGN: Nilani

P.S. 8 lvl też mile widziany. Każdy kiedyś zaczynał.

Witaj.Zapraszam do guild TrollBusters. Codziennie jest kilka osób online z Domination, jak i z Nemesisa. Posiadamy Guild Stash, własny serwer ts3, stronę, forum i sporo czasu na grę. Aktualnie mamy lvle z przedziału 50-75. U nas każdy nowy może liczyć na pomoc, a zdecydowana część ciekawego dropu ląduje w guild stash, dla członków guild.Skontaktuj się ze mną w grze lub zostaw swój nick tutaj. Wyślę zaproszenie jak będę online.IGN: NilaniP.S. 8 lvl też mile widziany. Każdy kiedyś zaczynał.

jak co ing: VVolverin

Witam poszukuje osób które mają ochotę pograć w PoE na lidze Domination.

Mam dopiero 22lvl na tej lidze a na Standard Marudera na 75 więc doświadczenie jest jak co pisać w temacie albo do mnie w grze.

A i wymagam tylko od gracza TS3 albo inny komunikator ( posiadam tylko servery na TS3).