Ekipa do PoE

Witam serdecznie. Poszukuje kogos do wspolnej gry (czy to do biegania razem w pt czy chociazby pogadania/pisania podczas rownoleglego grania). Nie wazne czy to bedzie 1, 2 czy wiecej osob (moze nawet jakas gildia jak sie zainteresuje), nowi czy doswiadczeni. Liczy sie aby przyjemniej sie gralo podczas nowej ligii.

będziemy grać w 3 osoby , dwie grają w tym ja ok miesiąca max czyli jako tako łapiemy ocb , natomiast trzecia osoba jest obeznana w grze od A do Z gra od jej początków

Chętnie sie dolacze. Zaczynacie w piatek na legacy?

Przy starcie ligii za duzo mnie nie bedzie ale w sobote troche nadrobie. Prosilbym o kontakt. Mozna mnie spotkac na Steam: Tratek lub na battlnecie: Kozi#2192

Chętnie się przyłączę jeśli nie przeszkadza wam osoba która tylko liznęła POE i ogarnia tylko absolutne podstawy :P

Witam serdecznie. Poszukuje kogos do wspolnej gry (czy to do biegania razem w pt czy chociazby pogadania/pisania podczas rownoleglego grania). Nie wazne czy to bedzie 1, 2 czy wiecej osob (moze nawet jakas gildia jak sie zainteresuje), nowi czy doswiadczeni. Liczy sie aby przyjemniej sie gralo podczas nowej ligii.