Sima
wiec tak szukam aktywnych ludzi do PWI nie gramy dużo dziennie bo każdy ma swoje sprawy
posiadamy server mumble szukam ludzi z mikro kontakt albo GG albo Xfire magar1990
Sima
wiec tak szukam aktywnych ludzi do PWI nie gramy dużo dziennie bo każdy ma swoje sprawy
posiadamy server mumble szukam ludzi z mikro kontakt albo GG albo Xfire magar1990
Siemka, ja mogę z wami(tobą ) grać, tylko jest pewien problem. Mogę grać w weekendy max po 4-5h dziennie, a wy tygodniu max 1h na dzień
Tak to wygląda
my ogolnie gramy 1-3h wieczorami nie codzienie ale jak mamy wolne jak cos pisz na GG albo xf
Ja mogę się oderwać od infinite Aion:) bd 1 raz grac w PWI wiec trza Mastera ; ]
jak cos pomoge we wszystkim mam maina na w miare wysokim lvl pomocna gildie szukam poprostu chetnych ludzi ktorzy chca grac w party
O to fajnie:), ja niestety mogę grać tylko w piątki i weekendy, ale też chętnie bym się przyłączył, ostatnio troszkę popykałem w PW i wbiłem chyba 12 lvl na serwerze Dreamweavre czy jakoś tak, a Ty na jakim grasz?
SuperKozak twoja wypowiedź nie wnosi nic nowego do tematu o gustach się nie dyskutuje.
A tak w temacie na jakim serwerze grasz?
PWI smierdzi nie polecam gry bo to chlam gorszy od mabinogi
jak ci się nie podoba PWI to po co piszesz w tym temacie
ja się może dołączę do gry
mam assasina 66 na harshlands zebralem 4 osoby poki co i od dzis mamy zaczac jak cos piszcie do mnie na GG podam server mumble na ktorym siedzimy i w jaki sposob bedziemy grac
Gramy na serwerze Harshlands, oczywiście mikro musi być
No i gre w party zaczniemy od 20 lvl, bo do tego levela każda rasa ma inne questy
Nadal poszukujemy chętnych...
Ja zaczne, sciagam juz, moze komus przeszkadzac moj glos gdyz nie przeszedlem mutacji, wiec zagam z tymi komu nie przeszkadza Mowie ze pierwszy raz gram
Ogarniam ANgielski! Mam Micro!
mumble to program ala. Teamspeak...
Edit: Juz mamy 6 osobowy skład czyli cale party W tym 1 dziewczyne, tak dziewczyne... ale co wam to teraz da..? jak za późno
Tematu nie zamykac, bo jak kogos braknie albo mu sie znudzi gra to zawsze napiszemy
dobra my juz mamy ekipe jeszcze 3 osoby pisza ale z tego co widze 215 wyswietlen wiec mozecie uzyc tego tematu zeby zlozyc 2 party
Ja już nie gram, nudne dla mnie ...
Ja już nie gram, nudne dla mnie ...
jak kolega z góry stwierdził gra jest dla niego nudna;p no ale my nie szukamy ludzi na sile jeżeli gra się wam nie podoba to nie ma po co pisać w tym temacie ponieważ nie został on stworzony do poznawania opinii tylko szukania CHĘTNYCH brakuje nam jednej osoby
Szukamy chętnych którzy zagraliby Klerykiem, Wizardem...
jacys chetni do grania healerem albo DPS? http://www.youtube.com/watch?v=9YDBOTmWLC8 tu jest filmik o cleric'u w pwi to jest bardzo dobra klasa atakujaca jak by nie bylo za starych czasow to byla jedna z lepszych klas PvP ze wzgledu na wysoki atak jak i debuffy
poszukujemy jeszcze 3 porządnych graczy
mieliśmy miale ciecia w zespole chętnych proszę o kontakt
zapewniam pomoc (cały czas w party) oraz wytłumaczę podstawy dla nowych graczy
Dobra ja sie tam wbije, gralem kiedys w PWI BladeMasterem chyba:P Dzis po szkole wbije nick bedzie Virius, albo Viriusadless