Ekipa do requiem

witam wszystkich chciałbym z grupką ludzi pograć w requiem momento mori i tak oczekuje od gracza

-mikrofon

-ts3

-humor

-i zdolny do pomocy w trudnych sytuacjach

ja ts3 załatwię gdy będzie nas przy najmniej z 4,3 http://www.youtube.com/watch?v=GTd9bBguHGc gameplay by xaorus zapraszam

Trochę grałem w Requiem, jak coś to mogę pograć.

Ja w Requiem grałem bardzo długo i znam praktycznie all rzeczy do 60 lvl. Jak coś to śmiało do mnie można kierować pytania. Z chęcią pomogę. Bo co do samego grania to nie wiem czy mi się chce klepać wszystko od nowa.

spoko ja zacznę ściągać

ja już ściagam. a działa jakaś polska gildia(klan) w tej grze? też mi zależy na tsie

spoko tsa załątwię łatwo

w takim razie ja będę w grze wieczorem około 22:00 (akurat się ściągnie i zdążę wrócić z treningu)

To załatw tego tsa i napisz tutaj albo na priv dane, lepiej się gra razem niż osobno

i trzeba pomyśleć na gildią :)

i jakimi klasami będziecie grać/gracie?

Ja Turan - Defender

spoko ja jutro będę grał bo patch jest spory a ts załątwie

Jaki server ? Wiem ze mam lvl 33 chyba rogue gdzies tam ;P w sumie gierka podobala mi sie i chetnie bym wrocil

Witam. Też się piszę na wspólną grę, podam niebawem IP serwera TS3.

ok spoko ja dzisiaj zacznę grać i jak dirtyameno poda ts3 to będę na nim

Jak coś to ja gram 29lvl i 13, więc piszcie, czy gracie od nowa to będę grał 13lvl :] i podaj dane do TS'a ;p

gramy wszyscy na nowo z tego, co wiem :rolleyes:

Na dane do ts trzeba czekać na dirtyameno.

Więc koledzy, gramy tak ? Póki nie ma jeszcze testów Dragon Nest to i ja się dołączam. Grajmy na Hermmenime, bo tam jest największa polska społeczność. Zagram najprawdopodobniej szamanem, jeszcze nie jestem pewien na 100%.

Ja mogę pograć, ale to dopiero jutro dołącze, bo muszę pobrać grę.

Na pierwszym serwerze mam Polaków po 72lvl, którzy pomogą w razie czego.

widzę, że z moderatorem pogramy.

Dobra, jak co to na większym lvlu zrobimy gildię.

EKIPA GRAMY NA VALDES

Kanał TS3 nr. 22 hasło "sieczka" s2.ts-family.com.pl (usuńcie spacje). W razie problemów proszę napisać do mnie na GG. Pozdrawiam.

No my już wraz z Xaorus siedzimy ;D oo i DirtyAmeno