Ekipa do Rift`a

Witam, szukam kilku osób max. 3-4 do wspólnej gry w Rift. Chętni piszcie na PW :P

Szukasz może nadal lub ktoś innyc jest chętny na wspolną grę:> Dopiero pobrałem i zapewne szybko sie znudzi jeśli będe grał solo, więc jakby ktoś byl chętny to śmiało:)

szukam też kogoś do gry pisać pw.

Zagram ;)

Ja też ;)

Chętnie zagram z kimś, odrazu mówię że nigdy wcześniej nie grałem w Rift'a.

Mogę zagrać jak coś mam już gdzieś 10 lvl Clera a na shardzie Typhiria

Aktualnie gram na Gelidra 14 lvl High Elf Mage, ale co do serwa to się dostosuje, jeśli będą osoby do wspólnej gry ;) A do tych którzy nie grali, to szczerze polecam. Zacząłem, chociaż wcześniej nie mogłem się przekonać do gry to teraz nie moge sie oderwać ;)

No to mogę zaprosić Cię i każdego innego, na Typhirie. Oferuje pomoc, nie mam dużego poziomu, ale pomogę jak mogę. Pozdrawiam

Ps. Grać też nie będę 24/7 bo Lipiec w pracy a Sierpień poza Polską. Więc jak będę mieć czas to będę wskakiwał. Korzystam z ts,zainteresowanym mogę podać.

Polecam serwer Galidra. Widziałem sporo ogłoszeń polskich gildii, które szukają graczy ;) Jest to serwer PvE, ale z tego co widziałem i co ludzie mówią - nie opłaca się grać na PvP, ponieważ jest mało ludzi.

Zrobisz jak uważasz,nie każe Ci się do mnie przenosić,ja lubię PVP,więc serwer mi odpowiada.

Ja od siebie zapraszam na serwer Gelidra PVE, do gildii Steel and Magic.
Więcej informacji na stronie www.steelandmagic.pl

tez gram na Typhirie mam 19 poziom moj nick : Amlaet, chetnie dolacze do jakies gildi . Gram Tankiem

Witam, szukam kilku osób max. 3-4 do wspólnej gry w Rift. Chętni piszcie na PW :P