A więc szukam ekipy do gry Rumble Fighter na serwerach Europejskich
Jest ktoś chętny? Jeśli będzie więcej osób to założymy gildię (Jeśli się da )
Dobra, zaczynam pobierac gierkę bo mnie zaciekawiła.
Jeśli chcesz dołączyć do Sonawari jednej z Kilku znanych Polskich Gildii w RF Dodaj mnie mój nick Nixan
Ten post był dwa lata nemu Nixon[an], ale ja mogę dołączyć, dzisiaj zaczynam xD
ja też moge
Chętnie bym zagrał grałem na open becie EU i kilka lat temu na US, ale mam error. ;/
Włączam ogplanet launcher włączam RF'a i pojawia się czarny ekran, a po chwili wywala.
Pomoże mi ktoś?
Sorki ale obecnie nie mam karty graficznej ( Wczoraj mi siadła) ale zamówiłem dziś nową, Vice-Guild Master Akihito również może prowadzić rekrutację, tylko jest jeden problem... Jest na wakacjach -.-. Tak więc oficjalną rekrutację przesuwam do 27 i będzie ona trwała do 15 następnego miesiąca, 27 tego miesiąca założę nowy temat, napiszę o której godzinie i na jaki pokój ( room ) w Rf-ie wejść. Przepraszam za problemy. Wkrótce, wystartuje strona gildii. Jeśli uda nam się dokączyć ją w tym miesiącu napisze nową odpowiedź w której znajdziecie link.
Pozdrawiam Nixan
(Nie Nixon!)
Link do tematu na mmorpg.org.pl Temat o gidlii Sonawari,27 właśnie tam zamieszczę wszystkie informacje, Możecie pisać już zgłoszenia (rekrutacja wstępna), jednak dopiero 27 wejdę do Rf-a i zacznie się prawdziwa rekrutacja.
Geez Przepraszam za spam ale zapomniałem wstawić linku @.@
Oto i in