Ekipa do shootera

Witam.

Jak w nazwie tematu - poszukuję ludzi, którzy aktywnie spędzaliby czas na grze w jakiegoś MMOShooter'a.

Nie oczekuję, by była to cała rzesza osób - ale te 2-3 (w porywach do 10) przyjąłbym na prawdę serdecznie.

Ale do rzeczy, może to być FPS/TPS - byleby wymagania sprzętowe nie były z kosmosu ; ]

Preferowałbym starego, poczciwego Crime Crafta.

Czekam na chętnych : )

P.S. Wymagania odnośnie wieku itp. sobie podaruję.

W grę wchodzą tylko darmówki?

MicroVolts mogę pograć ale niezobowiązujco :)

W grę wchodzą tylko darmówki?

Tak ; ]

ja sie z checia zglosze ;P

Z miłą chęcią się dołącze, ale programu głosowego(typu ts3, skype, vt) nie może zabraknąć.

Nie przychodzi mi do głowy żaden pomysł co do gry. Czekam na Wasze propozycje.

Ok gra została wybrana pisać do sqito na PW lub do mnie by dostać adres TeamSpeaka 3 . Gra to CrimeCraft :)

W sumie to nie mam nic do roboty, zaraz zacznę ściągać, odezwę się najprawdopodobniej jutro, see ya.

Jak najbardziej za! Ale głownie wieczorami ^ ^

Raskolnikov czy Cabrese, prosze o szybka odp.

Czy tylko ja tak mam ze jest 0 graczy ?^^

Już od dawna mam tą gre na Steamie, nick Kruncher, moze czasem pogram

Czy tylko ja tak mam ze jest 0 graczy ?^^

Jeśli chodzi ci o Characters, to sa to twoje postacie na realmie, a jesli chodzi ci o graczy w grze, to o 23:50 zalogowalem sie i przyuwazylem, ze w ta gre prawie nikt nie gra, albo mi sie wydaje...

@Tak samo jest o 8:00, wtf?

czy ja tez sie załapie ? :P tez chce z wami zagrac

Gra właśnie mi się "dociąga". Server Raskolnikov.

Chętni - pisać na gadu: 2502594.

Moga z wami pograc, byle bylo ciekawie :D

Tylko musze obczaic ta gre, czy sie oplaca sciagac.

Lecz niestety nie mam teamspeaka, ale raczej ogarniam fpsy.

w tej grze jakis shit jest 30 min szuka mi graczy do PvP i nic ^-^ raz zagralem knife only 1on1 ^^ gdzie koles po przegranych 6 rundach poszedl co to ma byc ;/

Nie wiem z czym macie problemy... Grałem dzisiaj po 18:30 i bez problemu znajdowało grę z przynajmniej 4 osobami. Poza tym zawsze możecie lecieć questy w PvE!

oj Janek... Znowu szukasz ekipy, a odpadniesz po kilku dniach jak zawsze ;)

Bo z tobą nie da się grać dłużej :D

Taki malutki offtop.