Ekipa do starszego MMORPG`ka

Witam

Jak już zauważyliście, szukam ekipy do starszego MMORPG`ka, z powodu słabego połączenia z internetem w internacie =/. Starszy MMORPG o_O ?? Tak, mam na myśli, coś pokroju Helbreath, Thang Global, czy WYD/ Supreme Destiny, oczywiście, grę w którą będziemy grać, trzeba ustalić, nie musi to być tytuł z wyżej wymienionych, osobiście się dostosuję... Można też pograć w coś przez MultiPlayera. Chętni pisać, i podawać tytuły w które możemy pograć... ^^

PS. W nieco lepsze MMO, jakie grałęm na tamtym necie, to: Eden Eternal, lokator z pokoju w Metina . I w LoL`a, niestety tylko w godzinach nocnych, tj. 1.00 do ok. 4.00, trzeba się trochę przespać... ^^

Jakby co ja gram w Everquest. Chętni są?

Jakby co ja gram w Everquest. Chętni są?

A grają tam jacyś Polacy?

WitamJak już zauważyliście, szukam ekipy do starszego MMORPG`ka, z powodu słabego połączenia z internetem w internacie =/. Starszy MMORPG o_O ?? Tak, mam na myśli, coś pokroju Helbreath, Thang Global, czy WYD/ Supreme Destiny, oczywiście, grę w którą będziemy grać, trzeba ustalić, nie musi to być tytuł z wyżej wymienionych, osobiście się dostosuję... Można też pograć w coś przez MultiPlayera. Chętni pisać, i podawać tytuły w które możemy pograć... ^^PS. W nieco lepsze MMO, jakie grałęm na tamtym necie, to: Eden Eternal, lokator z pokoju w Metina . I w LoL`a, niestety tylko w godzinach nocnych, tj. 1.00 do ok. 4.00, trzeba się trochę przespać... ^^

Nie polecam zakładania z tą osobą grupy/ekipy/teamu itd. bo po 2 dniach przestanie w tą grę grać.

Żeby nie było offtopu :/

@Topic

Może Margonem, Dofus, Maple Story?

Ja zaczynam grać w Dofus 2.0. Chyba na słabszym połączeniu też da radę pociągnąć.

@UP

Da rade, ale trzeba o tym powiedzieć ludzią, z którymi gramy. Lecz przy lagach w Dofusie wszysko baardzo długo trwa i niemiłosiernie się ciągnie. Poza tym, że my mamy opóźnienie, to osoby, które walczą z nam też odczuwają nasz wolny internet.

Nie chce być wścibski ale skoro ma się neta do przeglądania internetA czy siedzenia na FB, po cholere pchać się w MMO o.O?

Margonem odpada, miałem 36 lvl Tropiciela, to nie dla mnie...

Dofus czemu nie, moje dooświadczenie jest małe, a internet w godzinach szczytu to 80-100 kb/s, myślicie że nie BD lagów, no i czy chce się wam męczyć z noobkiem w Dofus... ^^

A grają tam jacyś Polacy?

Nie sądzę, nie znalazłem żadnej informacji w internecie o jakieś polskiej gildii. W EQ II pewnie ,ale w pierwszej części to raczej nie.

Everquest powinien być dobrym wyborem. Skoro słabo z polskim community to my je stwórzmy dla nas. Zrobimy gildię, będziemy wspólnie ogarniać grę

Wraz z blaumro zamierzamy wspólnie poznać grę. Zapraszamy do gry.

Ja bym zaproponował KalOnline,Kinght Online,Conquera.

Ja najchętniej pograł bym w Dofusa.Czekam na propozycje i wybór gry;).

Witam

Jak już zauważyliście, szukam ekipy do starszego MMORPG`ka, z powodu słabego połączenia z internetem w internacie =/. Starszy MMORPG o_O ?? Tak, mam na myśli, coś pokroju Helbreath, Thang Global, czy WYD/ Supreme Destiny, oczywiście, grę w którą będziemy grać, trzeba ustalić, nie musi to być tytuł z wyżej wymienionych, osobiście się dostosuję... Można też pograć w coś przez MultiPlayera. Chętni pisać, i podawać tytuły w które możemy pograć... ^^

PS. W nieco lepsze MMO, jakie grałęm na tamtym necie, to: Eden Eternal, lokator z pokoju w Metina . I w LoL`a, niestety tylko w godzinach nocnych, tj. 1.00 do ok. 4.00, trzeba się trochę przespać... ^^