Ekipa do starszej gry - dla zabawy

Siema ;)

Tak jak w temacie :

Szukam ludzi do wspólnej zabawy i wygłupów w jakiejś grze. Zagramy głównie dla zabawy i po to aby zabić wolny czas, pogadać razem i trochę się powygłupiać ale także może trochę poważniej - zobaczymy.

Kto się nadaje? :

-15+ lat

-mikrofon

-poczucie humoru

-chęć do grania i rozmów aby zabić nudę

Co do gier to myślałem o jakimś starszym tytule : Może jakaś tibia? Maple story? Jestem otwarty na propozycje ;)

Piszcie w temacie, ew. na gg podane w profilu.

Ja bym chętnie zagrał z wami w SMITE tak wiem że to nówka dlatego też mógłbym zgodzić się na Battle Forge, oba tytuły są GENIALNE :D

@down@ Jakie marne podróbki w jakim ty świecie żyjesz kurde człowieku że co jakaś gra wyszła np pierwsza gra moba potem wszystkie następne to są jej "marne podróbki" ?? powiedz mi bo nie bardzo cię zrozumiałem a SMITE bije na łeb wszystkie dotychczasowe gry MOBA, ja odpadam nie chciałbym grać z taką osobą jak ty, że co może jest tak: gra się nie uruchamia to znaczy że jest marna -_- trzymajcie mnie bo mnie krew zalewa jak czytam takie coś. (skończyłem}

PS: a w battle forga nic nie trzeba inwestować nic a nic.

Marne podróbki innych gier MOBA mnie nie kręcą.

Battle Forge to gra w fazie upadku, EA od dawna przywiązuje do niej znikomą wagę a graczy już została tylko garstka + w talie trzeba zainwestować aby grać na poziomie.

P.S Oczywiście nie zaprzeczam że BattleForge to dobra gra. Po prostu zaniedbana.

#up

A grałeś we wszystkie gry zagraj sobie np. w DOTĘ 2 i porównaj ze smitem to pogadamy. Bije tą grę w każdym calu.

Autorzy SMITE'a ściągnęli co się dało z innych MOBA, przerobili trochę, dodali od siebie i wszystko dali w marnej grafice 3D - następnie wyrzucili tyle kluczy ile tylko się da do neta licząc na to że wszystkie dzieci krzykną chórem "wow! lol w 3D i to z kluczem do ścisłego grona osób które mogą je przetestować! Muszę zagrać!" - nie mylili się. Daje sobie rękę uciąć że o tym smicie 'wszyscy' zapomną w parę miesięcy.

A już na pewno tak daleko zaszedłeś w battleforgu że mówisz że nic nie trzeba płacić. Otóż tak - można ale nie ma sensu bo standardowa talia to stek śmieci a uzbieranie od 0 na dobrą / pełną talię to dobre kilka tygodni mozolnej harówy która z grą dla zabawy mało ma wspólnego.

Ja bym mógł ale to jeszcze zależy jaka gra ;D Jak Tibia to odpadam ;d tam naprawde duzooo czasu trzeba poświęcić żeby coś małego osiągnać ;d a jeżeli chodzi o Maple to moge ;]

i najlepiej jakby były minimum 3 osoby bo we 2 zjebanie sie czuje ; o

Myślałem raczej o większej grupce. Tak z 6 osób aby było ciekawie rozmawiając ;d

Btw. Kto tu mówi o dochodzeniu do wielkich rzeczy ;d PK-owanie w tibii na ok. 20lvlu w grupce kilkuosobowej to też dobra zabawa ;d

nigdy nie byłem mistrzem tibii wbicie samego 8 lvl to dla mnie kupa czasu. Jeszcze że jak w tym samym czasie mamy zacząc grać to już widze te popychadła na expach. Dobrze mówisz im wiecej osob tym lepiej ;D

Ja mogę pokopać w coś, aktualnie łoje w Diablo 3 i PoE. Pograł bym w Aiona ale szukam Veta.

Aion? Ta gra jak dla mnie niczym się nie wyróżnia... to samo co tysiąc innych tytułów ;d

#2up

A kto tu mówi o byciu pro. Ta gra jest tak orientacyjna że można się wszystkiego nauczyć w parę minut a ja kiedyś pograłem trochę to co-nieco wiem. Od czegoś w końcu jest ten skype ;d

Ludzie zgłaszać się w większych ilościach to coś wybierzemy! :D Obecnie myślę ża maple nadawało by się idealnie na sporą ilość osób ;)

Ja mógłbym w coś pograć :) A może Wonderking albo Wonderland Online albo Angels Online? To tylko takie propozycje, może być coś innego :)

Ja bym mógł w Haven & Hearth pograc, fajny sandbox. W Maple Story na pewno grac nie bede.

A world of tanks? ;>

Heaven & hearth brzmi ciekawie ;)

World of Tanks to ja odpadam, nie jara mnie strzelanie do czołgów :) Inne gierki mogę pykać.

wiem ze moze sie powtarzam :P ale wspolne granie w Diablo 2 exp z zainstalowanym zy-el modem to jest dopiero super sprawa w zespole. Gdy wychodzisz poza wioske i pierwszy szkielet jest wyzwaniem ktore powinnismy sobie odposcic na wyzszy lvl :)

Diablo 2 też mi pasuje :D Jak mówiłem jestem otwarty na propozycje

Ja też byłbym chętny do tego PT :) Tylko dawajcie jakąś fajną gierke :) TIbia odpada sory :P W party nawet vindictus fajny :P Najlepiej każdy niech poda swoje 2 tytuły w jakie by chciał zagraći potem sie wybierze:

- Vindictus/ C9

- Hellgate??

Rayto to zdecyduj :) bo ja dzis startuje :) po poludniu

Rayto to zdecyduj bo ja dzis startuje po poludniu

Ehh mi sie zbytnio nie chce w D2 grać ;/ Niedawno skończyłem :<

Przeciez w Djabolo II mozesz grac przez internet UP i jak sie nie myle to gra wyglada o wiele fajniej, dacie sobie tryb hardcore jak ktos padnie to papa :D

No tak no to mówie że dopiero co skończyłem niedawno grać w Diablo przez neta i już mi się nie chce narazie :)

Co powiecie na Lune Plus na prywacie

http://7lunaplus.com/home.7