Witam, poszukuję ludzi do grupki, w której moglibyśmy razem pograć w Tajwańską wersję Dragon Ball Online. Gra jest w fazie open beta, mimo swojego języka jest bardzo łatwa do ogarnięcia, powstało również amatorskie zangielszczenie, które wspomaga w niektórych aspektach gameplay ;D. Chętnych do gry proszę o wpisywanie się w tym temacie.
Wymagania:
-Skype + Mikrofon .
-Wiek nie ma znaczenia, ale wymagam ogarniętych i dojrzałych ludzi (Nie interesują mnie wpisy od osób piszących rzeczy typu "hoć" itp. itd. poprawna polszczyzna przede wszystkim !).
-Kultura (Mamy być ekipą, a nie prowadzić wojny między sobą)
-Pakiet azjatyckich języków (Nie konieczny, ale ułatwia grę więc lepiej byłoby takowy mieć).
Chodzi o to, aby dobrze się bawić w gronie znajomych
Jeżeli będą chętni, a nie będą wiedzieć jak zrobić konta, ściągnąć, pograć itp. to ja na Skype oczywiście wszystko wytłumaczę Posiadam 23lvl Martial Artista (Wciąż rośnie), więc będę mógł pomagać nowym osobom. Mam nadzieję, że ktoś się skusi, gra strasznie wciąga, ale zawsze jest lepiej mieć z kim o niej porozmawiać ;D (Narazie gramy tylko ja z kolegą, dlatego szukamy członków do ekipy, jak zbierzemy więcej osób, można strzelić gildię czy coś w ten deseń).