Ekipa do Tajwańskiego DBO

Witam, poszukuję ludzi do grupki, w której moglibyśmy razem pograć w Tajwańską wersję Dragon Ball Online. Gra jest w fazie open beta, mimo swojego języka jest bardzo łatwa do ogarnięcia, powstało również amatorskie zangielszczenie, które wspomaga w niektórych aspektach gameplay ;D. Chętnych do gry proszę o wpisywanie się w tym temacie.

Wymagania:

-Skype + Mikrofon :D.

-Wiek nie ma znaczenia, ale wymagam ogarniętych i dojrzałych ludzi (Nie interesują mnie wpisy od osób piszących rzeczy typu "hoć" itp. itd. poprawna polszczyzna przede wszystkim !).

-Kultura (Mamy być ekipą, a nie prowadzić wojny między sobą)

-Pakiet azjatyckich języków (Nie konieczny, ale ułatwia grę więc lepiej byłoby takowy mieć).

Chodzi o to, aby dobrze się bawić w gronie znajomych :)

Jeżeli będą chętni, a nie będą wiedzieć jak zrobić konta, ściągnąć, pograć itp. to ja na Skype oczywiście wszystko wytłumaczę :) Posiadam 23lvl Martial Artista (Wciąż rośnie), więc będę mógł pomagać nowym osobom. Mam nadzieję, że ktoś się skusi, gra strasznie wciąga, ale zawsze jest lepiej mieć z kim o niej porozmawiać ;D (Narazie gramy tylko ja z kolegą, dlatego szukamy członków do ekipy, jak zbierzemy więcej osób, można strzelić gildię czy coś w ten deseń).