Ekipa do The Secret World

Gdyby ktoś z zainteresowanych chciał konto kupić to zapraszam kupiłem dziś na e bay klucz bo jest promocja ze jak zaprosisz kolege do gry to dostajesz 2400 waluty w IS więc skorzystałem a puste konto sprzedam za 30 zł najtaniej w sieci,ale to takie info dla mających ochote zagrać :D

Witam. Czy ktoś z was jeszcze gra w TWS ?

Chętnie bym z kimś pograł. wklejam link do profilu na steam jeśli ktoś ma to będę wdzięczny jeśli mnie ktoś zaprosi.

http://steamcommunity.com/id/anderpl1/

Gram od niedawna i codziennie mnie ta gra zaskakuje xD

gram na Deamon i Leviatan

Nie dziwie sie ze male zainteresowanie tym tytulem. Gra jest zbyt trudna dla casuali i zbyt irytujaca dla hardcorow. Gra wymaga czegos wiecej niz poswiecony czas czy skill. Czego? Spokoju ducha i logicznego myslenia, ciaglego dazenia do celu i nie poddawania sie pasmem porazek. Jak by sie znalazla ekipa co najmniej 3 osob jest sens grac, bo z mniejsza liczba to meczarnia. Hmm byc moze pobiore w ciemno, zobaczymy czy temat sie ozywi.

PS. zostawiajcie mejle w temacie to porozsylam triale.

Ja pokazałem kumplowi triala dwa tygodnie temu i 4 dni temu sobie kupił i zacząłem z nim grać na leviatanie (jesteśmy na 2 mapie w pierwszej lokacji (tam gdzie ta szkoła jest))

z tym że od dwóch dni nie daje znaku życia, myślę że dorwał jakąś pracę i nie będzie miał czasu na granie.

Najwieksza populacja jest na Daemonie jak cos. Reszta serwerow to pustka. 2 mapka to juz wyczyn, gz ale tutaj juz schody sie zaczynaja.

Jestem jak najbardziej chętny, żeby popykać. :)

Zasadniczo, to serwer jest jeden, podzielony na kilka Shardów. Więc wszystko jedno który wybierzecie, jesteście w stanie grać razem.

No i Arkadia jest też heavy populated.

to może zbieramy się na jakąś godzinę żeby pograć razem ... tylko przydałby się TS i jakieś postacie od początku ... podajcie serv i nacje to zaczne sobie juz grac ;)

Mi za 5h sie sciagnie. Moze jutro po pracy? 17-18?

Ja pracuje dziwnie (zwykle dwa dni i dwa dni wolnego) i jutro idę na nockę na 20 więc raczej niewiele pogram. za to dzisiaj mogę zarwać nockę.

Świetna gra, jednak po wbiciu maksymalnego poziomu jesteśmy zmuszeni do zakupu różnych lokacji, aby móc swobodnie grać w całą zawartość gry.

Eee nie? Wszystkie upgrade'y, lokacje, dungi i rajdy są w cenie gry. Płacisz tylko za questy i kilka broni dodatkowych.

Wyjątek to Issue 8, który daje dostęp do 2 bonusowych wersji scenariusza (które obecnie mało kto robi) i poziomu Nightmare na nich.

Ok's mam pobrane. W koncu ^^

Wybralem serwer Daemon i frakcje Dragon. W ostatnim czasie rajcuje mnie kultura dalekiego wschodu wobec tego na start idzie katana. Dzis, znaczy teraz walne tutoriala, a jutro rozpoczne przygode.

Byc moze paru moich high lvlowych veteranow kolegow wroci do tego tytulu. Licze tez na mocna ekipe z forum co sie deklarowala.

Tak czy siak czekam na wasz odzew. Cya do juterka ^^

wróciłem z roboty, wyśpię się i mam 2 dni wolne

To spij do 16 huehue bo ja pracuje tylko na rano.

Jak łapiemy kontakt ?

Jeśli chodzi o tsa to nieznam żadnych publicznych kanałów oprócz Ts3-palarnia.pl, a no i mmrpg.org.pl ma swój kanał.

mam swoj ts3. gg ci zostawie na pw. na steamie cie zaprosilem.

Czy ktoś jeszcze w to gra? Grałem ostatnio, ale samemu to troszeczkę lipnie wygląda, więc jeśli gracie to proszę o odpowiedź :):D

Szukam kompana/kompanów do TSW, Wiek min.16 lat TS Skype obojętnie :) PW jak coś :D lub na skype gabriel4111997