Szukam kompana/kompanów do TSW, Wiek min.16 lat TS Skype obojętnie PW jak coś
lub na skype gabriel4111997
Ekipa do The Secret World
Ja ewentualnie mogłabym się pisać na to, ale mam już trochę rozwiniętą postać, bo jestem już w Egipcie. Dawno nie grałam
To by mi nawet mocno pasowało bo poduczyłabyś mnie czegoś ja jestem obecnie w savage coast
Spoko, tylko daj znać co i kiedy
No ja gram cały czas w tej chwili dodaj mnie na skype to coś ogarniemy
Może być TS? Nie używam Skype
ok
Przejdźmy na PW
Witam. A jest jakiś sposób na przetestowanie gry? Gra wydaje się ciekawa, ale fajnie by było najpierw przetestować jak chodzi itp. Słyszałem że osoby które posiadają konto, mogą wysłać zaproszenie na jeden czy tam kilka dni. Dało by rade żeby ktoś podesłał mi coś takiego?
Ja ci mogę wysłać, na PW podaj mi email to dam ci kluczyk do 3-dniowego triala.
Też mogę zagrać tylko podajcie na jakim serwerze ? TS czy Skype to dla mnie nie problem.
Moge również prosić o taki kluczyk? Byłbym bardzo wdzięczny.
@StanowczyAnus - podaj email na PW
można jakoś wypróbować grę zanim się ją kupi?
Gracze, którzy kupili grę, mogą wysyłać znajomym zaproszenia na email z kluczem do trzydniowego triala. Jak chcesz - zgłoś się na PW do mnie, wysyłam każdemu kto chce sprawdzić sobie grę
Zaproszenie daje ci 3 dni + jeżeli zrobisz ileś tam misji to dostaniesz jeszcze 1200 premiumowej waluty w grze i kolejne 3 dni gry
ok zaczynam pobierać grę
Okej widze że zbiera się ekipa jak ktos potrzebuje inva jeszcze to pisac do mnie i do koleżanki na priv w sprawie ts się dogadamy
Załatwiłem nam prywatny kanał IP i szczegóły wyślę na PW
ile ta gra ma gb? pokazywało 16,2 ściągnąłem 17,2 i dalej pobiera
Mój folder z grą zajmuje 40 gb jak coś to w czasie gdy ktoś pobiera zapraszam na TS, adres i haslo do kanalu na PW