Ekipa Do Tibi

Witam ostatnio tak se pomysalem zeby wrócic do tibi i szukam Otsa Z Rookiem dlatego ze lubie rooka jakby ktos mial dobrego otsa z rookiem co ludzie graja niech napisze pod tematem i mozna zebrać Mała ekipke 10 osobową i grac na otsach na rooku zrobic stronke gildii i wgl. pewnie wielu z was zada sobie pytanie dlaczego rook przeciez tam nie ma pvp i wgl? juz wam odpowiem na to pytanie ponieważ jest trudniej niz na main rare itemki i mniej nobów i lubie czasem popykać na rooku to kto chetny niech napisze pod tematem.

Czekam i Pozdrawiam

aa i nie piszcie mi apo bo juz gralem.

Hmm a nie lepiej zagrać na "RL" , po co grac na OTS i w dodatku na Roku ^^

na rl teraz duzo botow a mi szkoda kasy na bota a dlaczego na roku to napsialem juz

na rooku trudniej? synu przecież tam od 8 lvla jesteś niezniszczalny z najlepszym eq... co Ty wiesz w ogóle o tej grze..

Rookgaard - nie dzięki,najgorsze własnie w tibi jest ten rook.

Jak Rookgaard to tylko Real - mam 70 lvl na Arcani, jbc. pisz na PW.

Witam ostatnio tak se pomysalem zeby wrócic do tibi i szukam Otsa Z Rookiem dlatego ze lubie rooka jakby ktos mial dobrego otsa z rookiem co ludzie graja niech napisze pod tematem i mozna zebrać Mała ekipke 10 osobową i grac na otsach na rooku zrobic stronke gildii i wgl. pewnie wielu z was zada sobie pytanie dlaczego rook przeciez tam nie ma pvp i wgl? juz wam odpowiem na to pytanie ponieważ jest trudniej niz na main rare itemki i mniej nobów i lubie czasem popykać na rooku to kto chetny niech napisze pod tematem.

Czekam i Pozdrawiam

aa i nie piszcie mi apo bo juz gralem.