Ekipa do WOI

Siemanko

Guru swoim nowym newsem przypomniał i o WOI'u więc jak już każdy wie samemu grac nudno.

Do rzeczy szukam kilku osób do gry w WOI.

Zaczynamy od zera, mile widziany Ts i Skype. Każde osoby mile widziane o ile znają podstawowe zasady kultury osobistej :)

W przyszłości (jeśli będzie wystarczająco chętnych) założymy Gildie.

Chętnych proszę o zostawienie komentarza lub napisaniu mi wiadomości na PW.Najlepiej zacząc w weekend bo trochę wolnego czasu będzie :) Pozdrawiam

ja się piszę, nigdy jeszcze w WOI nie grałem ale ostatnio nie mogę nic ciekawego darmowego znaleźć, a od RIFT troszkę przy czymś innym chcę odpocząć, więc będę grał w niedziele, nie ma to jak leczyć kaca przy nowym mmo

Nie gralem jeszcze w ta gre ale moglbym pograc z checia :) Mam duzo czasu i troche doswiadczenia z grami typu mmorpg.

też jestem chętny ;)

wiecie co? rowniez wpadne do WoI na Weekend, nie logowalem sie od 2 miesiecy, sprawdze, co tam slychac

co prawda, swoja postac sprzedalem, ale mam jakiegos 90 lvl'a jeszcze, moge wam pomoc w poczatkowych instach

Co prawda szykuję się do startu RaiderZ PWE, ale i mnie zebrała ochota do powrotu. Za chwilę pobiorę WoI i dam znać w grze.

Co prawda szykuję się do startu RaiderZ PWE, ale i mnie zebrała ochota do powrotu. Za chwilę pobiorę WoI i dam znać w grze.

jeszcze prawie 10 dni:_

damy rade

Ja z chęcią zagram ! Napisz na gg albo Skype : Slither66

jeszcze prawie 10 dni:_damy rade

Jasna sprawa że damy, nie chciałem po prostu by ktoś odebrał to tak, że skaczę między gildiami nie patrząc przy tym że do czegoś się jednak zobowiązałem. Wracając do sprawy ekipy, ustalamy z góry kto kim gra za pomocą forum/komunikatora, czy lecimy na żywioł i każdy bierze co mu się podoba?

nie wiem .. ale ja chce zagrać nową postacią iż grałem innymi już;D Ogółem WoI grałem jakiś czas temu ;> i w miare jestem fanem tej gry :D

Ja też zagram pisz na PW Mam 60 lvl Jedno konto już sprzedałem. xd Ale od początku mogę zacząć Again ;3

Napiszcie na gg 582177 albo Skype: Slither66 ; >

PS jaki serwer ?o.O

Mam mały off-top, championem iść w full vit czy 1vit/1str?

Wiecie co może ja też z wami zagram, dam znać jak zassam grę, to co dawajcie mi na pw jakieś ip do ts3 bo bez tego to lipa :D

OK. gotowy do gry :D

hmm mi sie wydaje że jak pójdziesz full vit to będziesz full tank z 0 dmg ;D

czyli hybryde brać?

nie, hubcert

chempionem tylko i wylacznie full vit, inaczej sobie zjebiesz postac

ja też moge zagrac dajcie jakies ip tsa albo nick na skype

Uwaga widzę że jest trochę chętnych teraz proszę każdego aby wysłał mi na PW swoje skype lub jeśli ktoś posiada i udostępni kanał na Tsie:)

Kiedy zaczynamy jutro czy w niedziele? Najlepiej byłoby jakby wszyscy od zera zaczeli ale jeśli ktoś nie chce a chętny by z nami pograc nie mam nic przeciwko :)

ja już zacząłem i mam 50 lvl ;s robie se przerwe narazie ... Guru wiesz coś na temat tej nowej postaci ? bo jakoś dziwnie mi sie gra :