Ekipa do wow`a

Witam serdecznie wszystkich graczy:]

Mam wlasnie zamiar zaczac gre na tym privie wowa :] kumpel mi polecil jest to server TBC, praktycznie zero bugow, dzialajace bossy itd:] jest to tbc wiec nic nowego nie dodawaja,wiec dokladnie naprawili wszystkie bugi :D na serverze jest max 2700 miejsc :D zazwyczaj siedzi 2000-2500online :P lecz zdazyla mi sie dzisiaj kolejka 20osob, server stoi jakies 2-3lata, jest to polski server.

Mysle ze jest to jeden z bardziej oplacalnych privow na ktore warto isc raty exp x2 drop x1, cos jakby glob, wiadomo cataclysm okazal sie niewypalem wiec sporo ludzi idzie na privy :P w krotkim czasie coraz wiecej osob przyszlo na ten server :] jacys chetni? dogadajmy sie czy gramy horda czy alli :P kto kim gra:] najlepiej ulozyc team na dungi itd :)sporo low lvl z ktorymi mozna tworzyc party

ps. na serverze jest dotacja ktora nie wplywa na pvp w grze mozna kupic glownie mounty, pety, zmiane nicku itd, sadze ze server jest godny uwagi

http://wow.gamefreedom.pl/

Ja bardzo chętnie :) Jestem nowym graczem w WoWa i dopiero szukałem jakiegoś serwera low rate :) Będę grał Rogue full Assassination pod pvp.

@Edit

Albo jednak nie bo stary patch jest na tym serwerze ;/

Ja moglbym wyrazic zainteresowaniem pograniem troche w WoWa natomiast totalnie go nie ogarniam, i wlasciwie grajac na innym privie dosc mocno sie do niego zniechecilem, ale coz od poniedzialku moge zaczac... ( w ten weekend jestem na studiach ;/ ) .

Moge sie dołaczyc

Tak się składa, że gram na tym servie. Mam narazie lvl 6 undead priest (shadow) a w WoWie mam półroczny staż. Mój nick :Haazheel

Hmmm ja akurat też gram w WoWa na privie. Zapraszam na Server Sunwell.pl . Ponad 2000 osób online. Gram po stronie hordy . Zapraszam ;]

Odradzam wam gra na hellgroundzie. Niesamowicie chamska administracja, pozatym pod TBC. Można grac, ale unikajcie adminów i forum serva jak ognia, bo długo nie pogracie :)

Także proponuje Sunwell. O wiele mniej zbugowany od Hellgrounda :)

Ilu ludzi gra na Sunwell? Strona pokazuje 120 osób a ktoś tu mówił, że ponad 2000. Jakie są tam raty? i jak zupdateować 3.3.3 do 3.3.5a? manualne patche nie działają a launcher nie może znaleźć folderu z wotlk (jbc to wotlk mi normalnie działa jak przez .exe uruchamiam

Yell jak patrzyłeś rano gdzie 90% młodzieży jest w szkole to może jest 300 osób , ale sprawdź popołudniu , a zobaczysz gruuubo ponad 2000.

Rate jest : Monster x1 , quest x 3 , drop x2

Gra się bardzo miło.

Gram po stronie Hordy.

Orc hunter.

Zapraszam i chętnych proszę o kontakt nick : Dementius

Znajduję się w aktywnej gildii z bardzo ciekawą społecznością : The Kings of Kalimdor.

Wszystkich dołączających do gry będę się oczywiście starał tam wkręcić jeśli będą wyrażali chęci ;]

z 3.3.5 do 3.3.5a updatuje się normalnie.

Masz nawet ci patch na mediafire wrzuciłem ;]

http://www.mediafire.com/?jzt4qzsxch011ld

Odnośnie twojego problemu : Spróbuj usunąć ten plik. backup-enGB.MPQ Ja miałem podobny problem i mi pomogło.

Polecam polski server Nexus 1500 ludzi online Server jest pod Patch 3.5.5a Jest to server pod Woltk :)

Witam serdecznie wszystkich graczy:]

Mam wlasnie zamiar zaczac gre na tym privie wowa :] kumpel mi polecil jest to server TBC, praktycznie zero bugow, dzialajace bossy itd:] jest to tbc wiec nic nowego nie dodawaja,wiec dokladnie naprawili wszystkie bugi :D na serverze jest max 2700 miejsc :D zazwyczaj siedzi 2000-2500online :P lecz zdazyla mi sie dzisiaj kolejka 20osob, server stoi jakies 2-3lata, jest to polski server.

Mysle ze jest to jeden z bardziej oplacalnych privow na ktore warto isc raty exp x2 drop x1, cos jakby glob, wiadomo cataclysm okazal sie niewypalem wiec sporo ludzi idzie na privy :P w krotkim czasie coraz wiecej osob przyszlo na ten server :] jacys chetni? dogadajmy sie czy gramy horda czy alli :P kto kim gra:] najlepiej ulozyc team na dungi itd :)sporo low lvl z ktorymi mozna tworzyc party

ps. na serverze jest dotacja ktora nie wplywa na pvp w grze mozna kupic glownie mounty, pety, zmiane nicku itd, sadze ze server jest godny uwagi

http://wow.gamefreedom.pl/