Ekipa do WoW WOLTK

Siemka szukam ekipy do gry Word of Warcraft WOLTK na serwerze TOD lub Molten

wymogi:

-14lat+

-mikrofon

-ts3

Liczę że znajdę sporą i miłą ekipe .

Niedawno chłopaki zbierali się na Sunwella może to był by lepszy wybór jak chcesz z kimś zacząć grę.

A no zbieraliśmy się i zapraszamy, nie wiem jak tam ekipa, bo nie mam z nimi kontaktu. Gram solo ale ludzi jest dość dużo.

Xaorus może się do mnie przyłączysz ?

A no zbieraliśmy się i zapraszamy, nie wiem jak tam ekipa, bo nie mam z nimi kontaktu. Gram solo ale ludzi jest dość dużo.

Ja też cały czas gram, a widziałem tylko jedną osobe z ekipy online :D Takie pytanie do Montago: Jaki rate chcesz?

ja ciągle 14 dopiero co wstałem ;d

Ja chętnie. własnie pobieram WOTLK i bede grał na Moltenie Frostwolf

PS. MAm nadzieje ze na WOTLK juz niema kolejek ;)

Wiecie co mnie zawsze interesowało:D, ile osób z tego forum gra na oficjalu? bo z tego co widzę to tylko nieliczni:),reszta na piratach.

oficial oficialem ja np mam wykupionego jeszcze na pol roku ale nie gram bo Cata wg mnie possysa po całości dlatego wole Wotlkowe privy :) Osobiscie polecam wam chłopaki Moltena, ToD'a sobie odpuście bo jest daleko za murzynami tyle co uldu wprowadzili xd

Mógł bym z wami zagrac, ale tylko i wyłącznie na servie z rate expem x1, ewentualnie na tym, z x3.

@Ps. Zapomnialem dodac, ze oczywiscie na Moltenie.

WarCraft, ja gram na moltenie 3x, akurat robię nową postać (sham), więc możemy poexpić razem. Wciągnałbym cię też do gildii (polska, spokojnie dochodzimy na 2 grupy 10man ICC do Lich Kinga).

Pisz do Aranisus lub Akkarion.

Ja jeszcze raz polecę Wam MOLTEN'A. Mało bugów, dużo ludzi, kolejki na chwilę obecną max 200osób = około 8-20 minut czekania (w godzinach popołudniowych ofc. ) Ja gram na serverze x1 Lardeon (czy jakoś tak). Jestem w najlepszej polskiej gildii HYPNOSIS (rekrutacja od około 50lv) Na chwilę obecną mamy 2 grupy na ICC. Bez problemu dochodzimy do LK (przynajmniej moja grupa). Co do gildii to najmłodsza osoba ma o ile się nie mylę 18lat, są oni doświadczeni (ekipa z globca) No nic, zachęcam. Moge wam pomagać na początku. Piszcie do Auntmassacre / Auntcrusher (moje postacie).

Siemka szukam ekipy do gry Word of Warcraft WOLTK na serwerze TOD lub Molten

wymogi:

-14lat+

-mikrofon

-ts3

Liczę że znajdę sporą i miłą ekipe .