Siemka szukam ekipy do gry Word of Warcraft WOLTK na serwerze TOD lub Molten
wymogi:
-14lat+
-mikrofon
-ts3
Liczę że znajdę sporą i miłą ekipe .
wymogi:
-14lat+
-mikrofon
-ts3
Niedawno chłopaki zbierali się na Sunwella może to był by lepszy wybór jak chcesz z kimś zacząć grę.
A no zbieraliśmy się i zapraszamy, nie wiem jak tam ekipa, bo nie mam z nimi kontaktu. Gram solo ale ludzi jest dość dużo.
Xaorus może się do mnie przyłączysz ?
A no zbieraliśmy się i zapraszamy, nie wiem jak tam ekipa, bo nie mam z nimi kontaktu. Gram solo ale ludzi jest dość dużo.
Ja też cały czas gram, a widziałem tylko jedną osobe z ekipy online Takie pytanie do Montago: Jaki rate chcesz?
ja ciągle 14 dopiero co wstałem ;d
Ja chętnie. własnie pobieram WOTLK i bede grał na Moltenie Frostwolf
PS. MAm nadzieje ze na WOTLK juz niema kolejek
Wiecie co mnie zawsze interesowało:D, ile osób z tego forum gra na oficjalu? bo z tego co widzę to tylko nieliczni:),reszta na piratach.
oficial oficialem ja np mam wykupionego jeszcze na pol roku ale nie gram bo Cata wg mnie possysa po całości dlatego wole Wotlkowe privy Osobiscie polecam wam chłopaki Moltena, ToD'a sobie odpuście bo jest daleko za murzynami tyle co uldu wprowadzili xd
Mógł bym z wami zagrac, ale tylko i wyłącznie na servie z rate expem x1, ewentualnie na tym, z x3.
@Ps. Zapomnialem dodac, ze oczywiscie na Moltenie.
WarCraft, ja gram na moltenie 3x, akurat robię nową postać (sham), więc możemy poexpić razem. Wciągnałbym cię też do gildii (polska, spokojnie dochodzimy na 2 grupy 10man ICC do Lich Kinga).
Pisz do Aranisus lub Akkarion.
Ja jeszcze raz polecę Wam MOLTEN'A. Mało bugów, dużo ludzi, kolejki na chwilę obecną max 200osób = około 8-20 minut czekania (w godzinach popołudniowych ofc. ) Ja gram na serverze x1 Lardeon (czy jakoś tak). Jestem w najlepszej polskiej gildii HYPNOSIS (rekrutacja od około 50lv) Na chwilę obecną mamy 2 grupy na ICC. Bez problemu dochodzimy do LK (przynajmniej moja grupa). Co do gildii to najmłodsza osoba ma o ile się nie mylę 18lat, są oni doświadczeni (ekipa z globca) No nic, zachęcam. Moge wam pomagać na początku. Piszcie do Auntmassacre / Auntcrusher (moje postacie).
wymogi:
-14lat+
-mikrofon
-ts3