Ekipa do WoWa (Global/sunwell/molten obojetnie) "stałe party"

Godziny gry do ustalenia może być to x1(lub premka) sunwell

może być molten wow x3/x1/x12

może być global PvP np. Burning Legion

granie do ustalenia czasem nolife(pt-niedz) albo wieczorami po parę h 18-24(ktoś kto ma czas, komputer do gry min. te 8600gt i core2duo jakiś)

pm here

Mogę pograć ale tylko na globalu :>

Na Sunwellu serio gra 3,5k osób czy to jakieś puste postacie? A jak sprawdzić ile osób gra na poszczególnych serwach Moltena?

myślę, że gra. Na moltenie też coś koło tego.

Mogę pograć ale tylko na globalu :>

Fajnie to notuje, tylko ja na globca che mieć z 4 najlepiej 5 osób o stalych godzinach gry, bo nie chce mi lvlowac na questach to raz, a dwa wtedy start pare dni potrwa musze gre zamowic, ale zaden problem. Nawet wolalbym na globcu ile mnie wyniesie koszt gry i myslisz wbilibysmy w 2tyg 85/90? (nolife)?

myslalem :

dungeony 15-30, przerwa na profke, 40 przerwa na profke, 50 przerwa na profke, 60 przerwa na profke itd. OFC ALL NA REFERZE, podaj mi gg/skype

Osobiście pogrywałem na sunwell-u na x1 ale nie dla mnie bicie godzinami leveli i przeszedłem na x20 sunwell zeby się pobawić w pvp. itp

Na x1 gra w sumie sporo osób ale wątpię żeby kiedyś było więcej niż 150 osób jednocześnie :)

150 osób jednocześnie :)

Co ty za pierdoły teraz opowiadasz:P

100 osób to na raidzie u kolegi w gildii online jest, defakto x1 to tez bym szedl na globca raczej.

Na moltenie servery sa 4,5k na x20 po poludniu sa kolejki 100osobowe

Na moltenie odstraszają kolejki. Na Sunwellu też są, ale dużo mniejsze. Online ok 3tyś osób+serwer x20 150 czy jakoś tak. Serwer idealny dla nowych graczy. Choćby poznać można, że po zapytaniu Huntera dlaczego nie ma w survival Scatter Shota odpowiada, bo mało wali DMG <3. Więc poziom PVP jest tam niższy niż nie wiem co. Co do PVE spamują tylko ToC i ICC, chociaż ICC działa bodajże, tylko do profa. No nic magia prywatnego serwera... Co do globala kurde, mam jeszcze 10dni triala, kupiłbym, ale naradzie pogrywam na AT, chociaż wkurza to jak przy 1200+ rata już trafiasz na x2 wrath : |. Co do globala to może zamiast BL to Stormscale, duże tam są teraz kolejki? Bodajże jak Mist of Pandaria wyszło to było 21godzin xD.

A jak sprawdzić ile ludzi gra teraz na Moltenie, bo kiedyś było napisane, ale teraz zmienili outfit stronki i żął ;/

ta zmienili outfit :)

@2up Kolejki ? na 100 osob czekasz moze z minute to ja nie wiem co tu odstrasza no i moim zdaniem na Moltenie jest o wiele mniej pobugowane niz sun ;)

Z WoWem swoją przygodę zakończyłem na TBC, chętnie odświeżyłoby się te wszystkie wspomnienia.

Jeśli chodzi o mnie, preferowałbym gre na globalu. (:

Ja polecam sunwella wróciłem do gry dziś (gram od nowa ) jak ktoś chce pisać Gram Protem Orkiem

Jeżeli jedynym plusem Sunwella w porównaniu do Moltena jest to, że nie ma kolejek to śmiech na sali, bo ja nie szukam do ekipy gimbazy, a 30zł na premium to nie majątek.

Dobra to dwóch chętnych na globala, razem 3 ze mną poczekajmy na 1 jedną albo 2 i można się ugadać :D

Kurde zlamiłem , kupiłem kiedyś Walkiskrzynie za 20 zł w empiku i zaaaktywowałem na starym kompie a na low grafie mi sie nie chciało grac. Teraz jak mam kompa to bym pograł znowu tylko chyba kupowalłbym WoW Complete Pack za 130zł w tym miesiąc gry. Tylko zrobiłbym nowe konto zeby ustawic na Ameryke czy cos bo na Polaku nie da sie rafów robić ;/

no to jak chetny do gry z nami to skype/gg na pma mi napisz :)) to by bylo nas 4, jeszcze jedna spotkamy sie na ts dogadamy z profami, godzinami gry kupimy troche zlota na allegro teraz patrze 18zl i masz 10k golda styka do 90:P

Godziny gry do ustalenia może być to x1(lub premka) sunwell

może być molten wow x3/x1/x12

może być global PvP np. Burning Legion

granie do ustalenia czasem nolife(pt-niedz) albo wieczorami po parę h 18-24(ktoś kto ma czas, komputer do gry min. te 8600gt i core2duo jakiś)

pm here