Witam. Właśnie zakupiłem dodatek do Diablo 3i rozpoczynam swoją przygodę od nowa w systemie sezonowym. Może znajdą się tutaj jakieś osoby które są w podobnej sytuacji do mojej i chciały by pograć wspólnie oczywiście osoby z większym doświadczeniem także są mile widziani. Jeżeli ktoś zna jakieś namiary na fajną gildię do Diablo 3 z chęcią tam dołączę. Jak coś pisać pod tematem.
Ekipa do wspólnej gry
Nie bede robił nowego tematu Szukam kogoś do gry tak żeby minimum na u3 pograć.
nick - oOShaderOo#2589
jak ogarnę swoją postać to mogę z tobą polatać. Mo nick to Septhimus shaman
Kolega sezon gra czy nie?
sezon sezon jak najbardziej mamy już ekipę 5 osób
Jak dojdziecie do T6 to zaproś mnie
ta chyba za pół roku z moim szczęściem do dropa
po patchu 2.1 dotarcie t6 to kwestia najwyżej tygodnia gry
W moim przypadku to było niecałe 20h + skarbiec (DH i taskerki nienajlepsze ale wystarczające na gr 40 ;D )
ok t3 już robię lajtowo nie jest tak źle jakbym myślał Troszkę mi to zajmuje ale jest ok Jak ktoś jest chętny do gry dawać cynk. TS3: falmic.pl kanał Diablo 3 party 1
jak coś tag: Septhiumus#2477 zapraszam do wspólnej gry
Witam. Właśnie zakupiłem dodatek do Diablo 3i rozpoczynam swoją przygodę od nowa w systemie sezonowym. Może znajdą się tutaj jakieś osoby które są w podobnej sytuacji do mojej i chciały by pograć wspólnie oczywiście osoby z większym doświadczeniem także są mile widziani. Jeżeli ktoś zna jakieś namiary na fajną gildię do Diablo 3 z chęcią tam dołączę. Jak coś pisać pod tematem.