Witam.
Od dawna przeglądam to forum, ale dopiero teraz poczułem potrzebę zarejestrowania się i napisania tego tematu.
Sprawa dotyczy League of Legends. Być może moderatorzy usuną ten temat, twierdząc ze podobne już istnieją, jednak mi nie chodzi o znalezienie jakiegoś super teamu na stałe, co nie ma nic wspólnego z dotychczasowymi tematami.
(jeżeli chodzi o ankiete, to tylko chciałem sprawdzić jej działanie na tym forum, więc się nie czepiajcie)
A teraz do rzeczy.
Mam dosyć grania randomów, a każdy kto gra, to wie dlaczego ;p
Moje wymagania:
1. znaleźć ludzi do grania (w dzień i w nocy, zależy jak komu będzie pasowało)
2. gra była for fun (oczywiście bez przesady, bez rażącego feedowania itp.)
3. zacząć możemy od różnych lvl (mam kilka kont, z różnymi lvl, wiec myślę że sie dogadamy)
4. plusem będzie komunikowanie się w jakiś inny sposób niż tylko chat z LoL'a (do uzgodnienia na priv, bądź w temacie)
5. wymagany wiek +18, albo przynajmniej mentalne zachowanie na poziomie (dzieciaki niech się bawią po swojemu, albo zagrają w piłkę z kolegami)
6. poznawanie nowych graczy i dążenie do pokonania najlepszych (bo o to chodzi w mmo)
7. perspektywy na przyszłość (wspólne rankedy itp itd, jak sie zapatrujecie)
Chętnych proszę o krótką odpowiedź na każde z wymagań, np:
1. w nocy
2. mistrzem nie jestem, ale daję radę
3. może być 1,5,10lvl, myślę ze się dogadamy i zobaczymy co powie reszta
4. jestem otwarty na wszystkie "teamspeaki"
5. mam 20lat wiec "już nie piszczę w mikrofon"
6. nie mam nic do obcokrajowców ale tez chce im "doj@#!ć" ... znaczy się lepiej poznać ;p
7. jak nam będzie szło, to czemu nie
Myślę że każdy będzie wiedział o co chodzi.
Oczywiście gramy na EU, bo wierzymy w poprawę serwerów ;p
Chętnych proszę o pisanie w temacie, ewentualnie na priv, oczywiście podanie nie musi być w 100% zgodne z tym szablonem.
Dlatego kto tak jak ja ma dosyć grania samemu i chce pograć z przynajmniej w miarę ogarniętymi ludźmi, niech się zgłasza.
Mój nick na LOL EU: pat0l, ewentualnie resztę podam jak uzgodnimy na jakich lvl zaczynamy grać;
Więc do dzieła Panie i Panowie, nigdy więcej nie grajmy sami, niech ta gra przyniesie nam jeszcze więcej przyjemności ![:)]()
Pisać śmiało
P.S Mam nadzieję ze zostanę mile przyjęty na forum nie nie będzie to mój ostatni post ![:)]()