Witam.
Od dawna przeglądam to forum, ale dopiero teraz poczułem potrzebę zarejestrowania się i napisania tego tematu.
Sprawa dotyczy League of Legends. Być może moderatorzy usuną ten temat, twierdząc ze podobne już istnieją, jednak mi nie chodzi o znalezienie jakiegoś super teamu na stałe, co nie ma nic wspólnego z dotychczasowymi tematami.
(jeżeli chodzi o ankiete, to tylko chciałem sprawdzić jej działanie na tym forum, więc się nie czepiajcie)
A teraz do rzeczy.
Mam dosyć grania randomów, a każdy kto gra, to wie dlaczego ;p
Moje wymagania:
1. znaleźć ludzi do grania (w dzień i w nocy, zależy jak komu będzie pasowało)
2. gra była for fun (oczywiście bez przesady, bez rażącego feedowania itp.)
3. zacząć możemy od różnych lvl (mam kilka kont, z różnymi lvl, wiec myślę że sie dogadamy)
4. plusem będzie komunikowanie się w jakiś inny sposób niż tylko chat z LoL'a (do uzgodnienia na priv, bądź w temacie)
5. wymagany wiek +18, albo przynajmniej mentalne zachowanie na poziomie (dzieciaki niech się bawią po swojemu, albo zagrają w piłkę z kolegami)
6. poznawanie nowych graczy i dążenie do pokonania najlepszych (bo o to chodzi w mmo)
7. perspektywy na przyszłość (wspólne rankedy itp itd, jak sie zapatrujecie)
Chętnych proszę o krótką odpowiedź na każde z wymagań, np:
1. w nocy
2. mistrzem nie jestem, ale daję radę
3. może być 1,5,10lvl, myślę ze się dogadamy i zobaczymy co powie reszta
4. jestem otwarty na wszystkie "teamspeaki"
5. mam 20lat wiec "już nie piszczę w mikrofon"
6. nie mam nic do obcokrajowców ale tez chce im "doj@#!ć" ... znaczy się lepiej poznać ;p
7. jak nam będzie szło, to czemu nie
Myślę że każdy będzie wiedział o co chodzi.
Oczywiście gramy na EU, bo wierzymy w poprawę serwerów ;p
Chętnych proszę o pisanie w temacie, ewentualnie na priv, oczywiście podanie nie musi być w 100% zgodne z tym szablonem.
Dlatego kto tak jak ja ma dosyć grania samemu i chce pograć z przynajmniej w miarę ogarniętymi ludźmi, niech się zgłasza.
Mój nick na LOL EU: pat0l, ewentualnie resztę podam jak uzgodnimy na jakich lvl zaczynamy grać;
Więc do dzieła Panie i Panowie, nigdy więcej nie grajmy sami, niech ta gra przyniesie nam jeszcze więcej przyjemności
Pisać śmiało
P.S Mam nadzieję ze zostanę mile przyjęty na forum nie nie będzie to mój ostatni post