Ekipa do

Witam

Zaczolem grac w Legend of the Orient i pomyslalem ze mozna by zebrac ekipe do gry,gra jest w OBT,wiec graczy jest dosyc malo,a wiec jesli ktos lubi bodz jest fanem LoM powinien sprubowac,to tak jak cos pisac Nicki pod tematem,zawsze mozna pisac na Wolrdzie w grze [dla tych co nie wiedza na Worldzie piszemy wstawiajac "!",przed tym co chcemy napisac] ;)

Możesz nagrać jakiś filmik z gry? Szukałem na YT i znalazłem tylko z gry Oriental Legend.

Dokładnie, nic na temat tej gry na yt nie ma, same tańce, tancerek ;d

Niestety nie mam mozliwosci na zrobienie takowego filmiku...

Moge jedynie przedstawic wam pare screen`ow wstawionych przez Guru http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Legend-of-the-Orient-Oldkulowy-fabularny-i-diabłowaty-MMORPG-w-2-5D

Gra wsumie duzo nie zajmuje ;)

Dokładnie, nic na temat tej gry na yt nie ma, same tańce, tancerek ;d

Z komentarzy wynika, że to serwer Mir'a.

No wlasnie odziwo to nie jest serwer Mira,poniewaz sa totalnie inne lokacje i moby

Witam

Zaczolem grac w Legend of the Orient i pomyslalem ze mozna by zebrac ekipe do gry,gra jest w OBT,wiec graczy jest dosyc malo,a wiec jesli ktos lubi bodz jest fanem LoM powinien sprubowac,to tak jak cos pisac Nicki pod tematem,zawsze mozna pisac na Wolrdzie w grze [dla tych co nie wiedza na Worldzie piszemy wstawiajac "!",przed tym co chcemy napisac] ;)