Szukam Ludzi którzy pograją w divine souls jakies mikro czy cos i jedziemy:) wpisywac sie tu moj nic FabianossPL serwer EU dopiero zaczynam wiec łapcie sie jak jaszybciej na ten wózek:D najlpiej dajcie znac na gg:)
Ekipa doDivine Souls
Niejestem pewien ale prowaウ麥 wysウac ci invitke do friends na serwerze eu po obejrzeniu i zainteresowaniu sie troche grア. Ale chyba robie bウad w nicku m to Rhyx
PS. Tobie też co jakiś czas wyskakuje client.exe wykonał : bla bla bla i windows go zamyka czy ja mam to tylko ?
nie ma ja mam wszytko ok moj nick FabianossPL Eu Serwer
Niewiem moソe spruj mnie doda・do friends bo mi wyskakuje ze postc o nicku FabianossPL nieistnieje a jestem na Eu
Ps .
Gre masz od outspark-u czy inny wydawca ?
Ja widze Northern America
i Europe
PS2.
Jak masz jakiegos ts czy vt to daj adres i wpadne
narazie czekam az mi mikro Przyjdzie zaraz srawdze podaj nick do konca ja sprawdze czy ci znajde
nie pisze ze nie ma takiego nicku a ja ne Eu channel 1 0.o
Czyli pewnie niebyウo cie w grze jak cie dodawaウem widocznie musisz by・online
Rhyx
Jest pełnym nickiem jaki dałem postaci
Nom chyba trzeba byc Onilne Napisz na gg 6893868 bd lepiej sie pisac
daj 10 min sciagam gg i regne sie
Eddit
nr GG to 34571957
Nie wiem czy nie za późno pisze ; d Ale też szukam ekipy do gry ; d Podam skype ; d "Slither66" Jak ktoś chetny niech pisze,dzwoni
Mogę z wami pograć czemu nie server EU oczywiście
Szukam Ludzi którzy pograją w divine souls jakies mikro czy cos i jedziemy:) wpisywac sie tu moj nic FabianossPL serwer EU dopiero zaczynam wiec łapcie sie jak jaszybciej na ten wózek:D najlpiej dajcie znac na gg:)