Ekipa Dragon Nest

Szukam ludzi do gry w Dragon nesta. Mam już postać 19lv, ale mogę rozpocząć od nowa. Piszcie tu swoje nicki, lv i jaki serwer bądź na gg 28603772. Jak się zbierze kilka osób to gildie założymy.

Ale przeciez nie ma jeszcze EU wersji, a na krzakach nie wiem czy komus by sie chcialo rejestrowac.

Ale przeciez nie ma jeszcze EU wersji, a na krzakach nie wiem czy komus by sie chcialo rejestrowac.

Lepiej zadbaj o ortografię.

do tematu,przecież oczywiste jeżeli nie ma EU to gra na Chińskim.Jest kilka poradników.

Lepiej zadbaj o ortografię.do tematu,przecież oczywiste jeżeli nie ma EU to gra na Chińskim.Jest kilka poradników.

No to sie kolego osmieszyles, to ze nie stosuje polskich znakow, nie znaczy ze popelniam bledy a nawet utrudniam sobie, Ty cwaniaczku to jedziesz przez mozille gdzie Ci automatycznie przegladarka pokazuje czy masz blad czy tez nie, wiec lepiej daruj sobie komentarze.

I sam lepiej naucz sie interpunkcji, w momencie kiedy konczysz jedno zdanie "kropka", drugie zaczynasz z duzej litery, cwaniaczku. Malo tego zawsze po przecinku czy tez kropce stosuje sie maly odstep miedzy slowami (tzw spacja), widac u ciebie jest gorzej niz myslalem.

Nie ma sensu się kłócić. Gram na zangielszczeniu.

Odradzam gildię. Dlaczego? Jak poszukasz to też zbierałem ekipę, było nawet fajnie, 2lvl gildii itp... ale:

1. Gra 90% ludzi szybko się znudziła

2. Angielskie gildie były bardziej zaawansowane, nawet się u nich expiło szybciej

i w ten sposób gildia umarła...

Cwaniaczku cwaniaczku cwaniaczku ahh szkoda słów ale musiałem wtrącić ten akcent btw. zangielszczenie jest pełne czy występują jeszcze krzaczki?

Ja chętnie, bo nie mam w co grać :o

Dialogi po części są zangielszczone. Reszta raczej dobrze. Mi osobiście nie przeszkadza.

Might Tay, a grasz dalej?

Ja też będę grał :)

To napisz do mnie na gg Aeth. Jest nas na te chwile 3-4 z tobą. Jak coś to gramy na 4 serwie 1 region. Jeżeli ktoś chce zagrać z nami proszę o kontakt gg. (macie w pierwszym poście) Możecie też pisać w grze nick Rasku, Qwase lub Atreya.

Szukam ludzi do gry w Dragon nesta. Mam już postać 19lv, ale mogę rozpocząć od nowa. Piszcie tu swoje nicki, lv i jaki serwer bądź na gg 28603772. Jak się zbierze kilka osób to gildie założymy.