Ekipa DragonsProphet

Szukam ekipki do dragons prophet wlasnie pobieram ta gre a z kilkoma fajnymi ludzmi lepiej sie gra wiadomo , pisać tutaj albo pw ;]

ja przetestuje gre grałem na becie ale nudna była :D zrobię maga albo kapłana

ja przetestuje gre grałem na becie ale nudna była zrobię maga albo kapłana

do tego zrób priesta albo 2h elfa

Lepiej grać Dwarfem assasinem.

A tak na serio to polecam wybrać tą pierwszą strefe od prawej jeśli macie zamiar zaczynać grać :P

Siemka. powiedzcie mi jedna istotna sprawę to gra Non target czy Target?? jeśli mógł bym prosić o małe wprowadzenie to chętnie pogram razem z wami ogarniam gry mam ts3 mikro itp ;]

Siemka. powiedzcie mi jedna istotna sprawę to gra Non target czy Target?? jeśli mógł bym prosić o małe wprowadzenie to chętnie pogram razem z wami ogarniam gry mam ts3 mikro itp ;]

Coś jak non-target.

Jak zmienisz w ustawieniach to i z tej gry targetówke da się zrobić :)

Jak zmienisz w ustawieniach to i z tej gry targetówke da się zrobić

Ale wtedy nie da się grać bo kamera lata za mobkiem dzięki czemu stoisz cały czas przed nim i trafiasz go lub cos przed nim.

To nie target.

Chętnie zagram z ekipą. Podajcie jakiegoś ts'a.

dzięki panowie;] a co do klas?? jaka polecacie zacząc grę ? ;]

dzięki panowie;] a co do klas?? jaka polecacie zacząc grę ? ;]

Najlepszy był Ranger ale go znerfili i jest drętwy jak kij.

Ja polecam guardiana, po odblokowaniu podstawowych skilli na 15lvl gra się świetnie.

Najlepszy był Ranger ale go znerfili i jest drętwy jak kij.Ja polecam guardiana, po odblokowaniu podstawowych skilli na 15lvl gra się świetnie.

a jak ta klasa ma sie do PvP i PvE?? też chętnie pogramw jakims teamie na TS3 w grupie zawsze razniej a grę bd miał za jakies 1h35min ;]

a jak ta klasa ma sie do PvP i PvE?? też chętnie pogramw jakims teamie na TS3 w grupie zawsze razniej a grę bd miał za jakies 1h35min ;]

W DP każda klasa ma kilka głebokich sciezek rozwoju.

Z guardiana robisz albo dpsa z 2H mieczem/axe/mlotem lub tanka 1h + tarcza.

Z oracle dps z kosą albo heala z dyskiem.

Z rangera albo łucznika fizycznego albo magicznego albo strzelca z gunem i tarczą.

Na sorcu sie nie znam.

Wszystko sie nadaje do PVP i PVE zalezy to tylko od przyznawania talentu i statystyk.

W DP każda klasa ma kilka głebokich sciezek rozwoju.Z guardiana robisz albo dpsa z 2H mieczem/axe/mlotem lub tanka 1h + tarcza.Z oracle dps z kosą albo heala z dyskiem.Z rangera albo łucznika fizycznego albo magicznego albo strzelca z gunem i tarczą.Na sorcu sie nie znam.Wszystko sie nadaje do PVP i PVE zalezy to tylko od przyznawania talentu i statystyk.

skoro Rangera Znerfili to chyba się skusze na Guardiana 2H miecz lub oracla z kosa bo naogol zawsze grałem Berserkiem xd lub wlasnie 2 reka/kosa ;d a twojim zdaniem która była by lepsza do grupowego PvP lub PvE ??

skoro Rangera Znerfili to chyba się skusze na Guardiana 2H miecz lub oracla z kosa bo naogol zawsze grałem Berserkiem xd lub wlasnie 2 reka/kosa ;d a twojim zdaniem która była by lepsza do grupowego PvP lub PvE ??

Oracle grałem i mi się nie podobał, normalne ataki troche za dlugo trwaja a ja wole szybką walke ale z myśleniem.

Wszystkie klasy są obecnie dobre i do PVE i do PVP i każda ma swoją role. Pykałem wczoraj Rangerem ale go wywaliłem bo nie da się obecnie grać. Przerzuciłem się na guardiana z czego jestem teraz bardzo zadowolony.

troche podobny system jak w C9.

Oracle grałem i mi się nie podobał, normalne ataki troche za dlugo trwaja a ja wole szybką walke ale z myśleniem.Wszystkie klasy są obecnie dobre i do PVE i do PVP i każda ma swoją role. Grałem wczoraj Rangerem ale go wywaliłem bo się nie da obecnie grać. Przerzuciłem się na guardiana z czego jestem teraz bardzo zadowolony.

najbardziej mnie bolał zawsze fakt iż Guardian 2H był strasznie wolny w wykonywaniu Combo i skili a jak jest tutaj ??

najbardziej mnie bolał zawsze fakt iż Guardian 2H był strasznie wolny w wykonywaniu Combo i skili a jak jest tutaj ??

Niee, na filmiku on używa podstawowych skilli z myszki. Normalne skille z paska są szybkie - jest dużo skakania i siekania. Także niektore skille sie zmieniły i nie wyglądają tak jak wyżej.

Niee, na filmiku on używa podstawowych skilli z myszki. Normalne skille z paska są szybkie - jest dużo skakania i siekania. Także niektore skille sie zmieniły i nie wyglądają tak jak wyżej.

dzięki bardzo a jesteś może chętny na wspólna gre na ts3;] aha i dlaczego na tym Downloaderze wyskakuje mi bład klima retry i dalej pobiera??

dzięki bardzo a jesteś może chętny na wspólna gre na ts3;] aha i dlaczego na tym Downloaderze wyskakuje mi bład klima retry i dalej pobiera??

Ja już jestem troche dalej w strefie :P

Nie wiem, ja pobierałem za czasów pierwszej CBT a wtedy nie było launcherów.