Szukam ekipki do dragons prophet wlasnie pobieram ta gre a z kilkoma fajnymi ludzmi lepiej sie gra wiadomo , pisać tutaj albo pw ;]
Ekipa DragonsProphet
ja przetestuje gre grałem na becie ale nudna była zrobię maga albo kapłana
ja przetestuje gre grałem na becie ale nudna była zrobię maga albo kapłana
do tego zrób priesta albo 2h elfa
Lepiej grać Dwarfem assasinem.
A tak na serio to polecam wybrać tą pierwszą strefe od prawej jeśli macie zamiar zaczynać grać
Siemka. powiedzcie mi jedna istotna sprawę to gra Non target czy Target?? jeśli mógł bym prosić o małe wprowadzenie to chętnie pogram razem z wami ogarniam gry mam ts3 mikro itp ;]
Siemka. powiedzcie mi jedna istotna sprawę to gra Non target czy Target?? jeśli mógł bym prosić o małe wprowadzenie to chętnie pogram razem z wami ogarniam gry mam ts3 mikro itp ;]
Coś jak non-target.
Jak zmienisz w ustawieniach to i z tej gry targetówke da się zrobić
Jak zmienisz w ustawieniach to i z tej gry targetówke da się zrobić
Ale wtedy nie da się grać bo kamera lata za mobkiem dzięki czemu stoisz cały czas przed nim i trafiasz go lub cos przed nim.
To nie target.
Chętnie zagram z ekipą. Podajcie jakiegoś ts'a.
dzięki panowie;] a co do klas?? jaka polecacie zacząc grę ? ;]
dzięki panowie;] a co do klas?? jaka polecacie zacząc grę ? ;]
Najlepszy był Ranger ale go znerfili i jest drętwy jak kij.
Ja polecam guardiana, po odblokowaniu podstawowych skilli na 15lvl gra się świetnie.
Najlepszy był Ranger ale go znerfili i jest drętwy jak kij.Ja polecam guardiana, po odblokowaniu podstawowych skilli na 15lvl gra się świetnie.
a jak ta klasa ma sie do PvP i PvE?? też chętnie pogramw jakims teamie na TS3 w grupie zawsze razniej a grę bd miał za jakies 1h35min ;]
a jak ta klasa ma sie do PvP i PvE?? też chętnie pogramw jakims teamie na TS3 w grupie zawsze razniej a grę bd miał za jakies 1h35min ;]
W DP każda klasa ma kilka głebokich sciezek rozwoju.
Z guardiana robisz albo dpsa z 2H mieczem/axe/mlotem lub tanka 1h + tarcza.
Z oracle dps z kosą albo heala z dyskiem.
Z rangera albo łucznika fizycznego albo magicznego albo strzelca z gunem i tarczą.
Na sorcu sie nie znam.
Wszystko sie nadaje do PVP i PVE zalezy to tylko od przyznawania talentu i statystyk.
W DP każda klasa ma kilka głebokich sciezek rozwoju.Z guardiana robisz albo dpsa z 2H mieczem/axe/mlotem lub tanka 1h + tarcza.Z oracle dps z kosą albo heala z dyskiem.Z rangera albo łucznika fizycznego albo magicznego albo strzelca z gunem i tarczą.Na sorcu sie nie znam.Wszystko sie nadaje do PVP i PVE zalezy to tylko od przyznawania talentu i statystyk.
skoro Rangera Znerfili to chyba się skusze na Guardiana 2H miecz lub oracla z kosa bo naogol zawsze grałem Berserkiem xd lub wlasnie 2 reka/kosa ;d a twojim zdaniem która była by lepsza do grupowego PvP lub PvE ??
skoro Rangera Znerfili to chyba się skusze na Guardiana 2H miecz lub oracla z kosa bo naogol zawsze grałem Berserkiem xd lub wlasnie 2 reka/kosa ;d a twojim zdaniem która była by lepsza do grupowego PvP lub PvE ??
Oracle grałem i mi się nie podobał, normalne ataki troche za dlugo trwaja a ja wole szybką walke ale z myśleniem.
Wszystkie klasy są obecnie dobre i do PVE i do PVP i każda ma swoją role. Pykałem wczoraj Rangerem ale go wywaliłem bo nie da się obecnie grać. Przerzuciłem się na guardiana z czego jestem teraz bardzo zadowolony.
troche podobny system jak w C9.
Oracle grałem i mi się nie podobał, normalne ataki troche za dlugo trwaja a ja wole szybką walke ale z myśleniem.Wszystkie klasy są obecnie dobre i do PVE i do PVP i każda ma swoją role. Grałem wczoraj Rangerem ale go wywaliłem bo się nie da obecnie grać. Przerzuciłem się na guardiana z czego jestem teraz bardzo zadowolony.
najbardziej mnie bolał zawsze fakt iż Guardian 2H był strasznie wolny w wykonywaniu Combo i skili a jak jest tutaj ??
najbardziej mnie bolał zawsze fakt iż Guardian 2H był strasznie wolny w wykonywaniu Combo i skili a jak jest tutaj ??
Niee, na filmiku on używa podstawowych skilli z myszki. Normalne skille z paska są szybkie - jest dużo skakania i siekania. Także niektore skille sie zmieniły i nie wyglądają tak jak wyżej.
Niee, na filmiku on używa podstawowych skilli z myszki. Normalne skille z paska są szybkie - jest dużo skakania i siekania. Także niektore skille sie zmieniły i nie wyglądają tak jak wyżej.
dzięki bardzo a jesteś może chętny na wspólna gre na ts3;] aha i dlaczego na tym Downloaderze wyskakuje mi bład klima retry i dalej pobiera??
dzięki bardzo a jesteś może chętny na wspólna gre na ts3;] aha i dlaczego na tym Downloaderze wyskakuje mi bład klima retry i dalej pobiera??
Ja już jestem troche dalej w strefie
Nie wiem, ja pobierałem za czasów pierwszej CBT a wtedy nie było launcherów.