Ekipa Flyff ( Clockwork)

Witam. Chciałbym zaprosic wszystkich do gry Flyff ( totalna grindówka). Na początek mogę zaoferować po 5k golda, i pomagac w wbiciu 15 lvl'a ( buffy i heal ). Mamy juz 4 graczy :D. Ja ( BoneK, xKrzychuPLx[ troszkę młodszy gracz ;p ] i moja koleżankę [ która ma zagrać już w krótce ]. Pisac na GG lub tutaj. :]

Grałem kiedyś. Wbiłem coś koło 55lvl-a potem zaczęło się wszystko komplikować, bo jedyną szansą na wbicie wysokiego lvla to granie na 2-3 postacie non stop, albo żebranie u innych, żeby nas expili, co jest praktycznie bez sensu

Haha. dobre. Ja miałem kiedyś Hero 121 ( teraz mksymalny jest 130 ktorys chyba ) i lajtowo wbilem SOLO do 80 lvlu. Potem jak się ma gildię To możesz wziąć jakiegoś AoE co ma makasymalnie 19 lvli roznicy i cie expic może. I Jak jest ogar to wbijesz 90 w 3-4 dni. Zapraszam Zapraszam! Wszelka pomoc u mnie na GG.

Sam mam YJ 81 lvl, YJ 74 lvl, RM AoE 80 lvl, RM FS 64 lvl, Elementor 68 lvl :P Mojego YJ na 81 mam wykoksanego trochę, ale na razie mi się znudziła gra :) Mam na nim HYoyo +10/+12 z awk chyba DEX +16 4/4, I mam Restra set +8 buty nawet +9 4/4 +28% attack i wyje*ane awaki :) W sumie to jakbym miał z kim grać to bym wrócił do gry, bo nie mam partnera na Wilda a chętnie bym pochodził, ale ja gram na Kernie ;/

Witam. Chciałbym zaprosic wszystkich do gry Flyff ( totalna grindówka). Na początek mogę zaoferować po 5k golda, i pomagac w wbiciu 15 lvl'a ( buffy i heal ). Mamy juz 4 graczy :D. Ja ( BoneK, xKrzychuPLx[ troszkę młodszy gracz ;p ] i moja koleżankę [ która ma zagrać już w krótce ]. Pisac na GG lub tutaj. :]