Witam. Chciałbym zaprosic wszystkich do gry Flyff ( totalna grindówka). Na początek mogę zaoferować po 5k golda, i pomagac w wbiciu 15 lvl'a ( buffy i heal ). Mamy juz 4 graczy . Ja ( BoneK, xKrzychuPLx[ troszkę młodszy gracz ;p ] i moja koleżankę [ która ma zagrać już w krótce ]. Pisac na GG lub tutaj. :]
Ekipa Flyff ( Clockwork)
Grałem kiedyś. Wbiłem coś koło 55lvl-a potem zaczęło się wszystko komplikować, bo jedyną szansą na wbicie wysokiego lvla to granie na 2-3 postacie non stop, albo żebranie u innych, żeby nas expili, co jest praktycznie bez sensu
Haha. dobre. Ja miałem kiedyś Hero 121 ( teraz mksymalny jest 130 ktorys chyba ) i lajtowo wbilem SOLO do 80 lvlu. Potem jak się ma gildię To możesz wziąć jakiegoś AoE co ma makasymalnie 19 lvli roznicy i cie expic może. I Jak jest ogar to wbijesz 90 w 3-4 dni. Zapraszam Zapraszam! Wszelka pomoc u mnie na GG.
Sam mam YJ 81 lvl, YJ 74 lvl, RM AoE 80 lvl, RM FS 64 lvl, Elementor 68 lvl Mojego YJ na 81 mam wykoksanego trochę, ale na razie mi się znudziła gra
Mam na nim HYoyo +10/+12 z awk chyba DEX +16 4/4, I mam Restra set +8 buty nawet +9 4/4 +28% attack i wyje*ane awaki
W sumie to jakbym miał z kim grać to bym wrócił do gry, bo nie mam partnera na Wilda a chętnie bym pochodził, ale ja gram na Kernie ;/
Witam. Chciałbym zaprosic wszystkich do gry Flyff ( totalna grindówka). Na początek mogę zaoferować po 5k golda, i pomagac w wbiciu 15 lvl'a ( buffy i heal ). Mamy juz 4 graczy . Ja ( BoneK, xKrzychuPLx[ troszkę młodszy gracz ;p ] i moja koleżankę [ która ma zagrać już w krótce ]. Pisac na GG lub tutaj. :]