Ekipa/gildia do gry

Witam

Właśnie zacząłem grać WW grę , szukam garstki ludzi do gry, albo namiarów na jakieś ciekawe gildie po stronie Imperium, zależy mi aby dana gildia aktywna, i żeby była nastawiona na dominację na servie, natomiast chętnych zapraszam do Imperium, mój nick w grze to Risner...

PS. gramy na wersji polskiej... ^^

I tak za tydzien zmienisz gre , wiec nie wiem , po co spamujesz tymi tematami o gildie ... Pobijasz jakis rekord ?

fenixpolska.eu mamy sekcję Allods online która chyba także od niedawna gra w ten tytuł.Jak coś możesz się tam zapisać i najprawdopodobniej przyjmą ciebie w szeregi ale jest jeden warunek ts3 bo komunikacja najważniejsza. Jeżeli masz zamiar grać na poważnie to zapraszam serdecznie i mam nadzieję że to nie będzie dla ciebie krótka przygoda z tą grą.

Witam

Właśnie zacząłem grać WW grę , szukam garstki ludzi do gry, albo namiarów na jakieś ciekawe gildie po stronie Imperium, zależy mi aby dana gildia aktywna, i żeby była nastawiona na dominację na servie, natomiast chętnych zapraszam do Imperium, mój nick w grze to Risner...

PS. gramy na wersji polskiej... ^^