Ekipa/Gildia Do Gry

Wow, tak dużo ludzi. Nadal gracie? Jeżeli tak, to da się "dołączyć" z kolegą? Bo mamy zamiar grać od zera :)

Wow, tak dużo ludzi. Nadal gracie? Jeżeli tak, to da się "dołączyć" z kolegą? Bo mamy zamiar grać od zera

Tak wbijajcie na ts 31.6.70.185:5000 na dole Vindictus .

mój nick w grze Grimworld , VVolverin

Ja już sobie gram, 10 lvl nick KowiBowi

moze też zagram

To jak? Są jeszcze jacyś chętni? Bo my cały czas gramy ip-31.6.70.185:5000. Wbijać bo Vindictus dużo sie zmienił i naprawdę warto grać bo gra sie duuużo przyjemniej niż kiedyś :)

Wbijać na TS'a kolegi UP !!

Btw. jeśli nie widzicie nikogo na ts, to normalne. Wejdźcie na kanał, my siedzimy all day all night :D

Może pogram z wami ale na razie czekam na ticket bo musze zresetowac security code :(

Ja również się piszę na grę. Piszcie na gadu, albo na priv.

Wystarczy dostać specjalna rangę na moim ts3 abyście swobodnie się poruszali na kanałach i widzieli użytkowników.

Pozdrawiam

Jeśli macie chęć zapraszam do gildi Shigo gwarantujemy dobra zabawę potrzebne wam tylko poczucie humoru ;) w razie pytań piszcie do mnie w grze nick : Kazbiel

Witam Szukam Ludzi Do Gry w Vindictusa ja sam dopiero będę zaczynać więć szukam kogoś kto pomoże ogarnąć grę a z czasem może jakaś polska gildie Ts oczywiście się załatwi jak tylko zgłoszą się ludzie.