Wow, tak dużo ludzi. Nadal gracie? Jeżeli tak, to da się "dołączyć" z kolegą? Bo mamy zamiar grać od zera
Ekipa/Gildia Do Gry
Wow, tak dużo ludzi. Nadal gracie? Jeżeli tak, to da się "dołączyć" z kolegą? Bo mamy zamiar grać od zera
Tak wbijajcie na ts 31.6.70.185:5000 na dole Vindictus .
mój nick w grze Grimworld , VVolverin
Ja już sobie gram, 10 lvl nick KowiBowi
moze też zagram
To jak? Są jeszcze jacyś chętni? Bo my cały czas gramy ip-31.6.70.185:5000. Wbijać bo Vindictus dużo sie zmienił i naprawdę warto grać bo gra sie duuużo przyjemniej niż kiedyś
Wbijać na TS'a kolegi UP !!
Btw. jeśli nie widzicie nikogo na ts, to normalne. Wejdźcie na kanał, my siedzimy all day all night
Może pogram z wami ale na razie czekam na ticket bo musze zresetowac security code
Ja również się piszę na grę. Piszcie na gadu, albo na priv.
Wystarczy dostać specjalna rangę na moim ts3 abyście swobodnie się poruszali na kanałach i widzieli użytkowników.
Pozdrawiam
Jeśli macie chęć zapraszam do gildi Shigo gwarantujemy dobra zabawę potrzebne wam tylko poczucie humoru w razie pytań piszcie do mnie w grze nick : Kazbiel
Witam Szukam Ludzi Do Gry w Vindictusa ja sam dopiero będę zaczynać więć szukam kogoś kto pomoże ogarnąć grę a z czasem może jakaś polska gildie Ts oczywiście się załatwi jak tylko zgłoszą się ludzie.