Ekipa/Gildia Do Gry

Witam Szukam Ludzi Do Gry w Vindictusa ja sam dopiero będę zaczynać więć szukam kogoś kto pomoże ogarnąć grę a z czasem może jakaś polska gildie Ts oczywiście się załatwi jak tylko zgłoszą się ludzie.

Witaj, ja chciałem 2 dni temu zagrać w wersje eu ale zrezygnowałem z powodu problemu z launcherem. Nie chciało mi się cholerstwo pobierać, i do tego po pobraniu 40 % wyzerowało mi się -_-. Tak samo z linków z przęglądarki, pobiera się max 100 mega i dalej nie idzię, Najlepiej jak by był torrent ale nie znalazłem.

Zobaczę jeszcze raz z luncherem może się uda:)

ok ja już pobieram ;] i ts również załatwiam

Spoko, tylko jak wyżej pisałem zobaczymy czy się pobierze, bo jak na razie ponad 5h jeszcze a prędkość neta mam 6mega tak więc szału nie ma :)

Tsa juz mam nawet na nim siedze jak coś moge ci wysłać na pw

siemka, my tez z kumplem pogramy 4Fun z nudow.

ts3 juz mam, swoj prywatny. kanal stoi i czeka do uzytku. co wy na to ?

Ja również mogę coś ogarnąć. Akurat nie mam w co grać a Vindictus zainstalowany.

Gramy od początku? ; ]

Mam parę postaci prawie w każdym przedziale lvl'owym więc jak co to służę pomocą :)

od nowa.

ale najpierw trzeba spaczowac hehe a dluuuugo to idzie... juz 20 minut i dalej paczuje.

to wbijać na tsa kolega up ma wieć zapraszam kanal Vindictus haslo 1234

I co? Powstało coś? Grają ludzie z tego tematu? mogę sie dołączyć :)

no ja juz pobralem gre wieć moze jakies spotkanko na ts i gramy

no ja juz pobralem gre wieć moze jakies spotkanko na ts i gramy

Hmm.. poczekasz z godzinę? Albo mniej, mi sie pobierze i jestem gotowy do gry ;-)

poczekamy :)

a miedzyczasie Świat wg Kiepskich obejrze :)

Ja gram z kolega ode mnie z miasta mamy po 23 lvl i Zrobiliśmy gildie jeśli chcecie to piszcie do mnie w grze :) nick: Oxsana

zaraz wbijam do was na ts'a

Jakie hasło na kanał założyłeś?! -.-

haslo zdjete :P

zapraszamy

ja tez chetny nick w grze Grimworld , VVolverin przez 2x V :D

również jestem zainteresowany, proszę podać ip na TS'a i możemy grać wspólnie :)

Pozdrawiam

czytaj moja sygnature :)