a ja chciałem zapytać. czemu jak wpisuje PIN przy wyborze postaci (oczywiście prawidłowy pin) to wyskakuje mi że jest nieprawidłowy?
Ekipa global f2p
Jako że wszystkie moje nicki były pozajmowane wybrałem Veliar Assasin Asmo
Spalatos albo Nexus nei pameitam xD
Co jest z tym serwerem Nexon tak się nie da zalogować mam czekać aż 2h i 33 min. to chyba jest jakieś nieporozumienie.
Przy 800 osobach miałem, ok. 50min a czekałem 30, także nie wiem skąd ci się bierze 2,5h
ja mam liczbę 1300 osób w tej chwili
jaka jest pojemność nexusa? w sensie kiedy pokazuje full to znaczy, że ile ludzi jest online?
To znaczy poprostu, że wszystkie sloty przewidziane na ten serwer są zajęte i raczej nikt z poza okręgu tamtejszej serwerowni tego nie wie.
Tak poza tym... To ciekawe gdzie te ponad 40 osób, które zadeklarowało się, że będzie grać... W gildii dopiero 7 osób ;/ Przypominam jak ktoś chce dołączyć to pisać do mnie - nick - Gossow, godziny online - random.
Ja nabiłem na Nexusie 17 lvl, ale delikatnie mówiąc denerwują mnie te kolejki więc przeniosłem się na Spatalos. W tej chwili gram po stronie Elyos, więc jak ktoś chce dołączyć to zapraszam.
Ja niestety musze zrezygnować z gry na tym serwie.
Od 3 dni próbowałem wbić ale jest wiecznie full ;/
Pójdę grać na perento czy gdziwkolwiek gdzie dam radę się wbić.
jak ktos szuka ekipy do aiona na nexusie (nielicznej) to zapraszam do pisania na gg jest nas 7-8 os siedzimy na mumble pomagamy sobie nawzajem dzilimy sie lootem cradt matami itp itd bo najwazniejsza jest praca zespolowa i dzieki niej najwiecej mozna osiagnac
pomagamy sobie nawzajem dzilimy sie lootem
Jakoś na Spatalosie nie musiałem specjalnie po to szukać gildii, zwykli gracze też są tak pomocni, a dzielenie się lootem to dla nich normalka.
Witam raz kolejny. Z naszej "ekipy" wyszła "kupa" (8 osób się ze mną było w stanie skontaktować). Jeżeli ktoś chce dołączyć do graczy z tego legionu piszcie do gracza po nickiem "Tewa" (powiedział, że spróbuje rozkręcić legion). Ja odłączyłem się od legionu.
Moderatora proszę o zamknięcie tego tematu - jak będą chcieli, to zrobią sobie nowy
Moderatora proszę o zamknięcie tego tematu - jak będą chcieli, to zrobią sobie nowy
Temat zamykam. A co do tematu, to z tego co zauważyłem bardzo często jest tak, że niby się zbiera dużo osób, a gra tylko garstka z nich.
TEN TEMAT DOTYCZY EKIPY PO STRONIE ASMODIAN - SERWER NEXUS [ENG]
______
Witam.
Jako że już 16 lutego (następny czwartek) 20 lutego kończy się beta i startuje oficjalny, Europejski serwer aiona ftp postanowiłem zbierać powoli ekipę do wspólnego lajtowego startu. Ciężko mi przewidywać godzinę startu serwera/ów - więc jeżeli coś się pojawi odrazu pisać! Komunikacja TS3! Wszyscy chętni - jedziemy według wzoru:
Nick: Gossow
Klasa: Ranger
Planowana godzina startu: 15.00-16.00 bądź po 20.00
Ew. możecie dopisać typ konta, moje będzie (o ile nic się nie zmieni) pobetowy veteran+gold pack
Edit: lista chętnych na czas 27.02.12 19.45 (nicki zmodyfikowane na te ,,pasowalne'' do aiona tzn. aion nie uwzględnia cyfr i wielkich liter nie na początku wyrazu). Pozwoliłem sobie pogrupować klasowo.
- inhuman - Gladiator
- Jinbe - Gladiator
- Nayo - Gladiator
- Zaycev - Gladiator
- Scrimer / Bestia - Gladiator
- Tewa - Templar
- Lisex - Templar
- Phreaq - Templar
- Gossow - Ranger
- Malice / Maliice - Ranger
- Senzei / Brainless / Sennnz - Ranger
- Szpadel, Franz, Frans - Ranger
- Hyberius - Ranger
- Wujek - Ranger
- Rzeziu - Ranger
- Morlque - Ranger
- Asterek - Ranger
- Yamaq - Assasin
- Szymqq / Szymqqpl - Assasin
- Neserter - Assasin
- Kitraida - Assasin
- Xesso - Assasin
- Xenno - Assasin
- Keiya - Assasin
- whitovsky - Assasin
- Artayas - Assasin
- Sared - Sorcerer
- Mevlareth - Sorcerer
- Azron - Sorcerer
- Repto - Sorcerer
- Sagan / Kubasagan - Mage (?)
- Affko / Mazaczek - Mag (?)
- Shidoh - SM
- Ryuk / Ryukpl - SM
- Mugetsu - SM
- Cyleon - SM
- Matriel - Chanter
- Sendia - Chanter
- Asse - Chanter
- Tall / Tallmir - Priest (?)
- Janekjunior / Janek - Cler
- Air - Cleric
- Rashid - Cler
- Eyomi - Cleric
- Nashi - Cleric
- Magister - Assasin / Gladiator / Templar
- Pedro / Pinezka - Ranger / Chanter
- Mazenda / Sylphle - Cler / Mag (?)
- Furien - warrior / Ranger / Sorcerer
- Yakoto / Rashmaeth - Gladiator / Assasin
- Raadzik / RadziK - Ranger / Cler
- Tazioq - Gladiator / Assasin
- Jaquza / Mordor - Gladiator / Chanter
- Xyris / Xyshin / Misiowaty - Gladiator / Sorcerer
- Czortt / Felson - Assasin / Ranger
- Mayqi - Assasin / Sorcerer
- Fujiwar - Gladiator / Chanter
- Rivi - Ranger / Sorcerer
- Bhalu - Temp / Chanter
____
@Aktualizacja
Komunikacja głosowa - przed startem serwerów (14-15 lutego) zobaczę ile zebrało się ludzi i wykupię serwerek mumbla na parę dni. Potem większa część odpadnie, zobaczę co i jak i w tym czasie zamierzam skorzystać z oferty darmowych serwerów Play with Mumble!
Użytkownik 'AnalizaMoczu' napisał, że może nam udostępnić kanał na TS3! Szczegóły podam zapisanym na PW na dzień/dwa przed startem.