Ekipa global f2p

a ja chciałem zapytać. czemu jak wpisuje PIN przy wyborze postaci (oczywiście prawidłowy pin) to wyskakuje mi że jest nieprawidłowy?

Jako że wszystkie moje nicki były pozajmowane wybrałem Veliar :) Assasin Asmo :) Spalatos albo Nexus nei pameitam xD

Co jest z tym serwerem Nexon tak się nie da zalogować mam czekać aż 2h i 33 min. to chyba jest jakieś nieporozumienie.

Przy 800 osobach miałem, ok. 50min a czekałem 30, także nie wiem skąd ci się bierze 2,5h

ja mam liczbę 1300 osób w tej chwili

jaka jest pojemność nexusa? w sensie kiedy pokazuje full to znaczy, że ile ludzi jest online?

To znaczy poprostu, że wszystkie sloty przewidziane na ten serwer są zajęte i raczej nikt z poza okręgu tamtejszej serwerowni tego nie wie.

Tak poza tym... To ciekawe gdzie te ponad 40 osób, które zadeklarowało się, że będzie grać... W gildii dopiero 7 osób ;/ Przypominam jak ktoś chce dołączyć to pisać do mnie - nick - Gossow, godziny online - random.

Ja nabiłem na Nexusie 17 lvl, ale delikatnie mówiąc denerwują mnie te kolejki więc przeniosłem się na Spatalos. W tej chwili gram po stronie Elyos, więc jak ktoś chce dołączyć to zapraszam.

Ja niestety musze zrezygnować z gry na tym serwie.

Od 3 dni próbowałem wbić ale jest wiecznie full ;/

Pójdę grać na perento czy gdziwkolwiek gdzie dam radę się wbić.

jak ktos szuka ekipy do aiona na nexusie (nielicznej) to zapraszam do pisania na gg jest nas 7-8 os siedzimy na mumble pomagamy sobie nawzajem dzilimy sie lootem cradt matami itp itd bo najwazniejsza jest praca zespolowa i dzieki niej najwiecej mozna osiagnac

pomagamy sobie nawzajem dzilimy sie lootem

Jakoś na Spatalosie nie musiałem specjalnie po to szukać gildii, zwykli gracze też są tak pomocni, a dzielenie się lootem to dla nich normalka.

Witam raz kolejny. Z naszej "ekipy" wyszła "kupa" (8 osób się ze mną było w stanie skontaktować). Jeżeli ktoś chce dołączyć do graczy z tego legionu piszcie do gracza po nickiem "Tewa" (powiedział, że spróbuje rozkręcić legion). Ja odłączyłem się od legionu.

Moderatora proszę o zamknięcie tego tematu - jak będą chcieli, to zrobią sobie nowy

Moderatora proszę o zamknięcie tego tematu - jak będą chcieli, to zrobią sobie nowy

Temat zamykam. A co do tematu, to z tego co zauważyłem bardzo często jest tak, że niby się zbiera dużo osób, a gra tylko garstka z nich.

TEN TEMAT DOTYCZY EKIPY PO STRONIE ASMODIAN - SERWER NEXUS [ENG]

______

Witam.

Jako że już 16 lutego (następny czwartek) 20 lutego kończy się beta i startuje oficjalny, Europejski serwer aiona ftp postanowiłem zbierać powoli ekipę do wspólnego lajtowego startu. Ciężko mi przewidywać godzinę startu serwera/ów - więc jeżeli coś się pojawi odrazu pisać! Komunikacja TS3! Wszyscy chętni - jedziemy według wzoru:

Nick: Gossow

Klasa: Ranger

Planowana godzina startu: 15.00-16.00 bądź po 20.00

Ew. możecie dopisać typ konta, moje będzie (o ile nic się nie zmieni) pobetowy veteran+gold pack

Edit: lista chętnych na czas 27.02.12 19.45 (nicki zmodyfikowane na te ,,pasowalne'' do aiona tzn. aion nie uwzględnia cyfr i wielkich liter nie na początku wyrazu). Pozwoliłem sobie pogrupować klasowo.

1. inhuman - Gladiator
  2. Jinbe - Gladiator
  3. Nayo - Gladiator
  4. Zaycev - Gladiator
  5. Scrimer / Bestia - Gladiator
  6. Tewa - Templar
  7. Lisex - Templar
  8. Phreaq - Templar
  9. Gossow - Ranger
  10. Malice / Maliice - Ranger
  11. Senzei / Brainless / Sennnz - Ranger
  12. Szpadel, Franz, Frans - Ranger
  13. Hyberius - Ranger
  14. Wujek - Ranger
  15. Rzeziu - Ranger
  16. Morlque - Ranger
  17. Asterek - Ranger
  18. Yamaq - Assasin
  19. Szymqq / Szymqqpl - Assasin
  20. Neserter - Assasin
  21. Kitraida - Assasin
  22. Xesso - Assasin
  23. Xenno - Assasin
  24. Keiya - Assasin
  25. whitovsky - Assasin
  26. Artayas - Assasin
  27. Sared - Sorcerer
  28. Mevlareth - Sorcerer
  29. Azron - Sorcerer
  30. Repto - Sorcerer
  31. Sagan / Kubasagan - Mage (?)
  32. Affko / Mazaczek - Mag (?)
  33. Shidoh - SM
  34. Ryuk / Ryukpl - SM
  35. Mugetsu - SM
  36. Cyleon - SM
  37. Matriel - Chanter
  38. Sendia - Chanter
  39. Asse - Chanter
  40. Tall / Tallmir - Priest (?)
  41. Janekjunior / Janek - Cler
  42. Air - Cleric
  43. Rashid - Cler
  44. Eyomi - Cleric
  45. Nashi - Cleric
  46. Magister - Assasin / Gladiator / Templar
  47. Pedro / Pinezka - Ranger / Chanter
  48. Mazenda / Sylphle - Cler / Mag (?)
  49. Furien - warrior / Ranger / Sorcerer
  50. Yakoto / Rashmaeth - Gladiator / Assasin
  51. Raadzik / RadziK - Ranger / Cler
  52. Tazioq - Gladiator / Assasin
  53. Jaquza / Mordor - Gladiator / Chanter
  54. Xyris / Xyshin / Misiowaty - Gladiator / Sorcerer
  55. Czortt / Felson - Assasin / Ranger
  56. Mayqi - Assasin / Sorcerer
  57. Fujiwar - Gladiator / Chanter
  58. Rivi - Ranger / Sorcerer
  59. Bhalu - Temp / Chanter

____

@Aktualizacja

Komunikacja głosowa - przed startem serwerów (14-15 lutego) zobaczę ile zebrało się ludzi i wykupię serwerek mumbla na parę dni. Potem większa część odpadnie, zobaczę co i jak i w tym czasie zamierzam skorzystać z oferty darmowych serwerów Play with Mumble!

Użytkownik 'AnalizaMoczu' napisał, że może nam udostępnić kanał na TS3! Szczegóły podam zapisanym na PW na dzień/dwa przed startem.