Ekipa global f2p

Cześć

Nick: Morlque

Klasa: Ranger

Konto : Niestety starter ;l

Nick: Asterek

Klasa: Ranger[najprawdopodobniej]

Konto : Veteran +7 gold

Chciałbym jeszcze przed startem zmienić klasę - Air - Cleric

Ja zmieniam nick z Shidoh na Shinigami, już postać nawet stworzona.

Przypominam wszystkim o kanale TS ;)

ts.w3bstar.pl;

pokój: 85,

nazwa pokoju i hasło dostaliście w prywtanej wiadomości.

W grupie na TS zawsze raźniej :)

Zastanawia mnie dlaczego nikogo prawie nie ma? z tylu zapisanych osob widzialem z 8 góra :P

Najlepsze jest to że założyciela ani razu nie było na ts'ie.

widze ze najbardziej rozchwytywany temat wiec Mam pytanie sciagnąłem aiona z ncsofta i w tym gameforge launcherze po wybraniu scierzki z gra od ncsoft mam dac update czy file check ? prosze o szybka odpowiedz aha i jeszcze jedno nie wiem czy to ma znaczenie ale w nazwie folderu z aionem tym od ncsoftu mam dopisane north america. jak daje update to dochodzi mi od razu do 12 % i potem tak jakby pobiera nowe pliki tak ma byc>>?? predkosc oczywiscie sie wacha od 5kb/s do 800 ale to rzadziej sory ze w zlym temacie ale juz pisaelm w innych i czytalem inne ale nic nie pomaga

Witam jeszcze raz. Po różnych problemach (także technicznych) udało mi się wczoraj wejść do gry. Zdążyłem założyć gildię i myślę, że można zacząć zbierać zapisanych. Niebawem wbijam na TSa i zapraszam wszystkich do wspólnej rozmowy :)

ano oczekujemy Cie cały czas :P

Ja niestety proszę o wypisanie z listy...Aion z niewiadomych mi przyczyn nie działa. Próbowałem już wszystkiego...

A ja cały dzień nie mogę wbić na serw. Kolejka na prawie 900 ludzi 0_o. lepiej poczekac kilka dni, aż wiekszośc ludzi się juz znudzi i przestanie wchodzić. Na razie nie mam zamiaru czekac po 50 minut w kolejkach.

A ja cały dzień nie mogę wbić na serw. Kolejka na prawie 900 ludzi 0_o. lepiej poczekac kilka dni, aż wiekszośc ludzi się juz znudzi i przestanie wchodzić. Na razie nie mam zamiaru czekac po 50 minut w kolejkach.
Zrobiłem to samo, poczekam te 2 tyg i zrobi się luźniej w grze i na Q-spotach.

serwer Nexus? czy aby na pewno?

Ja takiego nie widze na liście niestety.

EDIT: z kumplem na Spatalos [ENG] poszliśmy

Ja podobnie jak kilka innych osób poczekam sobie te kilka dni.

Zresztą z powodów zawodowych nie mam za dużo czasu atm ale jak się uspokoi to napewno zamelduję ;)

Ja wczoraj o 20.30 byłem ponad 900 w kolejce i musiałem czekać 45min... Trochę masakra, aczkolwiek wolę wbić szybko lvle, bo później będą hasać już wykokszone postacie i będzie wpierdziel ogólnie to ujmując. No nic - poczekamy, zobaczymy.

Gossow a jak nazywa sie gildia bys mogl mnie przyjac ja mam nick Hyberius i lvl juz 12.

Ja wczoraj o 20.30 byłem ponad 900 w kolejce i musiałem czekać 45min... Trochę masakra, aczkolwiek wolę wbić szybko lvle, bo później będą hasać już wykokszone postacie i będzie wpierdziel ogólnie to ujmując. No nic - poczekamy, zobaczymy.

Dlatego przeniosłem się na Spatalos, co proponuje każdemu, który ma dość kolejek. Spotkałem już paru polaków, więc jakieś legiony się znajdą.

gdyby nie to, że w pierwszy dzień trochę pograłem, już dawno hasałbym po Spatalosie. Stworzyłem postać na Nexusie, a potem tam dałem wszystkie bonusy związane z betą. Wtedy kolejki były na 100 osób. :/

@EDIT: Nie wiem, co sie stało, ale wbiłem na serwer bez kolejki :)

Mogę stwierdzić, że nexon już się trochę przerzedził, kolejki mniejsze = sporo ludzi już się wykruszyło. Kto chce dołączyć do gildii niech pisze do mnie (nick: Gossow), nazwa gildii: ApoGeum. W tygodniu gram zazwyczaj po 20, a w weekendy - różnie.

A tak poza tym to: http://imageshack.us/photo/my-images/14/aion0186x.jpg/. Grubo.