Ekipa global f2p

Jak wgl z 50% osób z zapisanych (aktualnie 16/32) będzie kontakt - sukces Jak z pozostałych 50%, 1/2 dobije więcej niż 30lv - sukces (czyli 8 osóJak z pozostałych osób 1/2 będzie grać dłużej niż miesiąc - sukces Czyli na dzisiejszy dzień zakładam, że z obecnych zapisanych 4-5 osób będzie wartych mojej pracy w tym temacie to będzie dobrze. A ciebie nie zapisałem, bo nie podałeś nicku. Pozatym niezły z Cb hipokryta, jak piszesz, że: A sam będziesz u nich grał (jakieś zaburzenia?).

Tak prawdopodobnie będę u nich grał, przeczytałem cały ten temat i doszedłem do pewnych wniosków :)

Chyba wolę grać pedałkiem niż mieć po swojej stronie graczy z zachowaniem własnie ukazanym w tym temacie.

W pełni popieram wypowiedz:

Czytając Wasze wypowiedzi mam wrażenie, że gracze Asmo mają o sobie cholernie wielkie mniemanie i przekonanie, że są tacy pro i cacy. Z tym chamstwem też na razie w drugą stronę to działa, przynajmniej na forum. Sam miałem grać w tej frakcji, ale teraz się chyba jednak będę musiał jeszcze zastanowić, bo widzę, że na domiar złego strasznie lubicie uogólniać Wybaczcie offtopową refleksje, ale robicie sobie sami antyreklamę.

nick Hyberius

klasa ranger

rasa asmo

typ konta veteran i 7 dni golda nie bede wbijal wyzszego lvl skoro i tak nie długo bede gral od nowa.

Nick: SIEDZE

Klasa: Mag

Typ Konta : Veteran + 7dni golda

Elyos

Elyos

jesus-011.jpg?w=510

Nie chce mi się tego nawet komentować. Dałem tylko jeszcze większą czcionkę w pierwszym poście...

No własnie ;] nie zauważyłęm, zdaża się..

Hahahahhahaha Ely startujący do klanu Asmo, dobre :D

nick: Tall/Tallmir

klasa: Priest a dokładniej Cleric

konto: Veteran i możliwe że będzie Gold Pack na 7 dni

Ma ktos moze jakiegos keya na zbyciu ? Bardzo bym prosil.

mod_ico.png
To jest temat gdzie się zbiera ekipa do gry. Jest już temat, gdzie ludzie proszą o key'e wiec możesz tam napisać. -Revolutio

Witam :) Chciałbym się zapisać, można jeszcze?

Jeśli tak to:

nick:Mayqi

klasa: 80% sin (dobiłem tylko 11 lvl) 20% sorc

konto: Veteran 14 gold packa :)

Mam nadzieję że grupa się utrzyma i pozdrawiam ^^

ja także zapisuje się do tej ekipy tylko ja będę grał w trybie veteran albo gold jeszcze zastanawiam się. Jak coś gladiator albo chanter melduje się do służby.

Wujek - Ranger :)

Nick - Zaycev

Klasa - Gladiator

Konto - Veteran

Chętnie z wami pogram tym bardziej że nie grałem asmo w ogóle. Wcześnie grałem +/- 2lata elyosami także jakies pojęcie o grze mam.

Wraz ze mną dołączy prawdopodobnie kolega z którym po stronie ely graliśmy duo pvp glad+cler

Wujek - Ranger

Dla tego pana Nobla x1 proszę - najwięcej treści w jak najbardziej skompresowanej formie.

Sporo ludzi nie przegląda całego tematu, więc dla tych, którzy nie wiedzą, że coś istnieje na pierwszej stronie:

- spis zapisanych tutaj graczy.

Jeżeli kogoś nie wpisałem/pomyliłem/ustalił ostatecznie klasę itp. - pisać

Jeżeli ktoś się dopisuje to wg. wzoru: nick - klasa (+ew. typ konta). Historia z życia narazie mi nie jest potrzebna ;)

Z gwoli ścisłości zmień date w 1 poście.

Jak sie bedzie nazywac server na ktorym bedziecie grac wiem ze pytanie nie odpowiednie co do tematu ale zastanawia mnie to poniewaz na p2p mamy 3 Eng servery

Jak sie bedzie nazywac server na ktorym bedziecie grac wiem ze pytanie nie odpowiednie co do tematu ale zastanawia mnie to poniewaz na p2p mamy 3 Eng servery

Po przejściu gry na F2P ma powstać dodatkowy, nowy server, myśle żę większość graczy zacznie tam.

Fujiwar-Gladiator or Chanter(vetera)

Po przejściu gry na F2P ma powstać dodatkowy, nowy server, myśle żę większość graczy zacznie tam.
Ja słyszałem, że mają powstać nawet 3 nowe serwery. :)

Sluchajcie jak to jest w koncu z tym startem?

Guru mowil ze 20 ma byc OB ale jak pytalem sie ludzi w grze to mowili 26 wiec sam nie wiem :P

Kiedy guru pisał że OB ma być 20 lutego ? Z tego co pamiętam to napisał że CBT ma się tego dnia skończyć, a to nie są już dwie takie same informacje. :)