Jak wgl z 50% osób z zapisanych (aktualnie 16/32) będzie kontakt - sukces Jak z pozostałych 50%, 1/2 dobije więcej niż 30lv - sukces (czyli 8 osóJak z pozostałych osób 1/2 będzie grać dłużej niż miesiąc - sukces Czyli na dzisiejszy dzień zakładam, że z obecnych zapisanych 4-5 osób będzie wartych mojej pracy w tym temacie to będzie dobrze. A ciebie nie zapisałem, bo nie podałeś nicku. Pozatym niezły z Cb hipokryta, jak piszesz, że: A sam będziesz u nich grał (jakieś zaburzenia?).
Tak prawdopodobnie będę u nich grał, przeczytałem cały ten temat i doszedłem do pewnych wniosków
Chyba wolę grać pedałkiem niż mieć po swojej stronie graczy z zachowaniem własnie ukazanym w tym temacie.
W pełni popieram wypowiedz:
Czytając Wasze wypowiedzi mam wrażenie, że gracze Asmo mają o sobie cholernie wielkie mniemanie i przekonanie, że są tacy pro i cacy. Z tym chamstwem też na razie w drugą stronę to działa, przynajmniej na forum. Sam miałem grać w tej frakcji, ale teraz się chyba jednak będę musiał jeszcze zastanowić, bo widzę, że na domiar złego strasznie lubicie uogólniać Wybaczcie offtopową refleksje, ale robicie sobie sami antyreklamę.