Ekipa global f2p

Ja mam takie pytanie do założyciela tematu, spisujesz gdzieś kto kim gra ?

Fajnie by było zrobić jakieś zestawienie ile jest jakich klas.

Albo może dorzuć sondę/y ?

1. Rodzaj płatności

- freemium

- veteran

- gold

2. Którą klasą będziesz grał/a ?

- Templar

- Gladiator

- Ranger

- Assassin

- Cleric

- Chanter

- Sorcerer

- Spiritmaster

Ja mam takie pytanie do założyciela tematu, spisujesz gdzieś kto kim gra ?Fajnie by było zrobić jakieś zestawienie ile jest jakich klas.Albo może dorzuć sondę/y ?1. Rodzaj płatności- freemium- veteran- gold2. Którą klasą będziesz grał/a ?- Templar- Gladiator- Ranger- Assassin- Cleric- Chanter- Sorcerer- Spiritmaster

ZOOMFG w pierwszym poście wszystko jest! Coraz bardziej wierzę moderatorom, że idzie o*****, jak większość nie umie się forum posługiwać...

mod_ico.png
Słowo lekko zmodyfikowałem. ;) -Revolutio

A to soreczki, nie zaglądałem na pierwszą stronę, ponieważ nikt nic nie pisał że jest edit lista, myślałem że gdzieś na excela spisujesz.

Nie trzeba chyba od razu tak wybuchać ;)

Jeśli można coś dopowiedzieć, ponieważ chciałbym wprowadzić pewne zmiany, a nikt nie zagląda na poprzednie strony.

Nick: Magister

Klasa: Assasin/Gladiator/Templar

Typ konta: Veteran+14dni gold packa

Rasa: Obojętne, 50% na Asmo i 50% na Elyo ;)

TS: Może się skusze :)

Ja się chętnie dopiszę, zapewne będe napierać Scoutem. Tak btw to żeby dostać konto Veteran trzeba teraz wbić 10 lvl czy po prostu dostanie się za samo już założenie konta w obecnej close becie ?

@UP Za samą obecność, za 10lvl masz dodatkowo 7dni GOLD PACK'A.

PS: Masz zamiar grać do 10lvl? :D, bo potem scout się "przeobraża" w inne klasy, :> tj. Assasin i Ranger

@DOWN tak wiem to zwykły joke :)

No wiadomo o co chodzi no ;) Więce zapewne będzie to Ranger :)

Nick :Raadzik/RadziK

Klasa: ranger albo kler

Rasa: Ja jestem za Asmodians

Nick:Xenno

Klasa:assassin

Konto:normal

To ja też się dopisuję :)

Nick:keiya

Klasa:Assassin

Konto: Veteran

klasa się może zmienić bo dopiero ściągam grę i nie miałem jeszcze szansy przetestować.

Keiya nolife z Priusa ? :D

Raczej nie, nawet na oczy tej gry nie widziałem.

Nick: Cyleon

Klasa: Ranger/Spiritmaster

Typ konta: Veteran+ ? (zależy do którego lvl bedzię mi się chciało jeszcze expic jak narazie 27lvl)

Nick: Tazioq .

Klasa: Gladiator/Assasin .

Nick: Jaquza/Mordor

Klasa: Gladiator/Chanter

Typ Konta : Veteran + 7 gold

Widzę że nie zostałem wpisany na listę chętnych, ale to nawet i dobrze :)

Stary klan z IA przechodzi na offa z racji przejścia na freemium i na 99,99% będę grał z nimi.

Ta grupa i tak się rozpadnie po góra 2 miesiącach, jak każda organizowana tutaj ^^

Chętnych zorganizowaną grupą zapraszam.

Widzę że nie zostałem wpisany na listę chętnych, ale to nawet i dobrze Stary klan z IA przechodzi na offa z racji przejścia na freemium i na 99,99% będę grał z nimi. Ta grupa i tak się rozpadnie po góra 2 miesiącach, jak każda organizowana tutaj ^^Chętnych zorganizowaną grupą zapraszam.

Jak wgl z 50% osób z zapisanych (aktualnie 16/32) będzie kontakt - sukces

Jak z pozostałych 50%, 1/2 dobije więcej niż 30lv - sukces (czyli 8 osóB)

Jak z pozostałych osób 1/2 będzie grać dłużej niż miesiąc - sukces

Czyli na dzisiejszy dzień zakładam, że z obecnych zapisanych 4-5 osób będzie wartych mojej pracy w tym temacie to będzie dobrze. A ciebie nie zapisałem, bo nie podałeś nicku. Pozatym niezły z Cb hipokryta, jak piszesz, że:

Elio to pedałki dobrzy do nabijania sobie fragów

A sam będziesz u nich grał (jakieś zaburzenia?).

Z tego co słyszałem wiele polskich wspaniałych gildii zamierza zagrać a Aiona F2P i wszystkie szykują się na stronę Elyos dlaczego więc by się do nich nie przyłączyć? i nie stworzyć Polskiego sojuszu?

Nazwa postaci: Xyris Xyshin lub Misiowaty

Klasa: Glad/sorc

Typ konta : podstawowy lub Veteran(zależy czy jeszcze uzyskam klucz)

z chęcią dołącze :) niech już są Ci asmo przeżyje :DD

nick - Czortt,Felson albo coś innego ;p

klasa - Assasin/Ranger musze się zastanowić

Typ konta - veteran/7dni gold-a