Ekipa Grand Fantasia lub Maple Story

Witam, od dłuższego czasu nie mam za bardzo pomysłu na grę mmorpg, doszedłem do wniosku, że w co by się nie grało i tak będzie fajnie pod warunkiem, że znajdzie się ekipę, tak więc:

Szukam drużyny/grupy osób do grania w jedną z tych gier, Maple Story lub Grand Fantasia. Obie gry zapowiadają się dobrze (W obie trochę grałem), ale priorytetem jest w nich zgrana drużyna, więc jeżeli ktoś jest chętny do zagrania razem, to podpisujcie się w tym temacie :)

Wymagania:

-Skype (Nie lubię teamspeak'ów, ventrillo'ów itp.

-Wiek nie jest ważny, aby zachowywać się dojrzale (Nie płakać, nie rzucać się, tworzyć zgraną - dobrą ekipę)

-Ortografia przede wszystkim...

Liczę na zgłoszenia, miło by było pograć w grupie w którąś z tych gier, pozdrawiam. :D

Ja mogę pograć w GF. Grałem w to,kiedyś.

Masz podane wymagania, to weź się ich trzymaj... Napisz czy spełniasz te warunki (Skype itp.) bo to jest najważniejsze.

Skype posiadam,lecz aktualnie słuchawki mam na wypożyczeniu,ale to nie problem o zwrócenie. A tak PS. W grę grałem i mam duże doświadczenie jak expić zarabiać kasę itd.

Chętnie bym pograł w GF bo MapleStory mi się raczej nie podoba.

Posiadam Skype i mam słuchawki tylko musiałbym sciągnąć GF i git..

Jeżeli zamierzacie grać w GF to zapraszam na serwer Quillm Mój nick to Nefretari.(ch1)

Sia i tamaros, wyślijcie mi na PW wasze Skype, będzie można zacząć grę w Grand Fantasia :) Będzie nas czwórka razem z wami, jeszcze jednego-dwóch się znajdzie i będzie gitez majonez ekipa xD Tak więc wyślijcie mi wasze nicki na Skype (PW).

Mogę spróbować i również zagrać w GF. Od razu mówię, że to będzie moja pierwsza styczność z tą grą. =)

- Mikrofon posiadam,

- Skype / RaidCall / T3 również.

Wysłałem już PW jakbyście potrzebowali w dalszym ciąglu osoby do grania.

Pozdrawiam.

Jeżeli się nie spóźniłem i jest jeszcze miejsce to też mogę pograć , bo ostatnimi czasy właśnie chciałem zobaczyć co to ten cały Gf,

Nie Grałem więc jestem newbe ;p Ale jeśli będzie wam to odpowiadało to chęcią się dołączę.

Witam, od dłuższego czasu nie mam za bardzo pomysłu na grę mmorpg, doszedłem do wniosku, że w co by się nie grało i tak będzie fajnie pod warunkiem, że znajdzie się ekipę, tak więc:

Szukam drużyny/grupy osób do grania w jedną z tych gier, Maple Story lub Grand Fantasia. Obie gry zapowiadają się dobrze (W obie trochę grałem), ale priorytetem jest w nich zgrana drużyna, więc jeżeli ktoś jest chętny do zagrania razem, to podpisujcie się w tym temacie :)

Wymagania:

-Skype (Nie lubię teamspeak'ów, ventrillo'ów itp.

-Wiek nie jest ważny, aby zachowywać się dojrzale (Nie płakać, nie rzucać się, tworzyć zgraną - dobrą ekipę)

-Ortografia przede wszystkim...

Liczę na zgłoszenia, miło by było pograć w grupie w którąś z tych gier, pozdrawiam. :D