Ekipa L2 EU (core)

Dobra ludziska, oficjalnie Europejska edycja Lineage 2 startuje o 16:00, więc wypadało by się wziąść do kupy :D

Server jak narazie jest jeden, więc pewnie zatrzęsienie ludzi będzie.

Niech na liste wpisują się wszyscy, dobrze by było, by potem zostało chociaż z 10 osób, bo pewnie większość pogra z tydzień i podziękuje.

W przyszłości pewnie zrobi się jakąś gildie, no ale zobaczymy.

Musimy się także zmówić, co to naszych klas, nie chce, by każdy brał jaką chce, podzielimy się, kto będzie grał healerami, kto tankiem, kto robi postac pod PvP itp. żeby po prostu jakoś to ogarnąć :D

Widzimy się za 5 i pół godziny :P

Ja chętnie bym zagrał z rodakami zwłaszcza że w Lineage 2 nie grałem i nie wiem jeszcze co i jak w tym mmo. Grałem za to sporo czasu w wiele innych mmo jak np: World Of Warcraft, wiec mam jakieś doświadczenie i myślę że z L2 też sobie poradzę. Wiec ja się pisze na to. :)

SR i PR moga zagarc:)

http://www.auroraclan.pl/index.php dla osob ktore szukaja gildi jak i CP

Ja sie pisze na cos takiego bede Human Tankiem

Nick chyba jak na forum jesli nie bedzie zajety

Ja z checia sie pisze, nick bedzie taki jak tutaj na forum.

Powiedzcie mi tylko jedno rzecz, bo nigdy jeszcze nie gralem w L2 i chcialbym dowiedziec sie o najlepszej postaci pod PvP

Ja bym chętnie zagrał jakimś wojem jeśli by to nie przeszkadzało :) Mój nick w grze to pewnie będzie wiwaldi

pod koniec miesiaca zmieniam neta na lepszego to zassam i takze moze pogram

przyda wam sie ol 80lv? ewentualnie kim musialbym grac_

warn_ico.png
Archeologia. - Cree

Dobra ludziska, oficjalnie Europejska edycja Lineage 2 startuje o 16:00, więc wypadało by się wziąść do kupy :D

Server jak narazie jest jeden, więc pewnie zatrzęsienie ludzi będzie.

Niech na liste wpisują się wszyscy, dobrze by było, by potem zostało chociaż z 10 osób, bo pewnie większość pogra z tydzień i podziękuje.

W przyszłości pewnie zrobi się jakąś gildie, no ale zobaczymy.

Musimy się także zmówić, co to naszych klas, nie chce, by każdy brał jaką chce, podzielimy się, kto będzie grał healerami, kto tankiem, kto robi postac pod PvP itp. żeby po prostu jakoś to ogarnąć :D

Widzimy się za 5 i pół godziny :P