Ekipa LoL West

Witam. Szukam kogos do pogrania w LoLa na serwerze West. Mam 17 lvl i chce wkoncu wbic 30 ale samemu nie mam weny :) Nie jestem pro playerem i od nikogo bycia pro nie oczekuje. Gram na kazdej pozycji oprocz jungli. Oczywiscie kulturka bez spin na luzie. :) Jesli ktos bylby zainteresowany zapraszam pw, gg : 22000306 albo w lolu nick : zarolite .

Pozdrawiam.

ja jetem na west deimondc gram aktualnie na topie i bocie pod adc :P.

Jak coś to możecie wpisać na listę mnie. Co prawda 30-tkę posiadam, ale czasami chętnie z kimś pogram, mogę nawet skorzystać z jakiegoś newb konta :) pozycja - każda poza ADC, chociaż ostatnimi czasy preferuję top.

Dodać mnie też możecie normalnie gram na North america ale z wami mogę na tym moim 11 lvl pograć ,BloodAvanger(mój nick) preferuję jungle kha'zixem.

Bardzo fajnie sie zapowiada :) Jutro pozapraszam :)

p.s level dobijam do 20 :P.

to co dziś o której zagramy ?

ja mogę meczyk lub dwa od 17 d0 20 :00 :P.

Zaproszenia wyslane :)

Zapraszam na raidcall: 5851374

sry, ale na tym koncie mnie nie będzie, i kumpel dostał bana od rito, bo wklepywał nielegalne kody, więc zaczynam od początku. tzn. Z nim. A nabił 30 lvl xd.

Witam. Szukam kogos do pogrania w LoLa na serwerze West. Mam 17 lvl i chce wkoncu wbic 30 ale samemu nie mam weny :) Nie jestem pro playerem i od nikogo bycia pro nie oczekuje. Gram na kazdej pozycji oprocz jungli. Oczywiscie kulturka bez spin na luzie. :) Jesli ktos bylby zainteresowany zapraszam pw, gg : 22000306 albo w lolu nick : zarolite .

Pozdrawiam.