Ekipa Ludu do LoL'a :)

Witam forumowicze!

Chciałbym was serdecznie zaprosić do gry ze mną w LoLa .

Będę grał od zera tzn od 1 levela.

Miałem już sporą styczność z LoLem , grałem około pół roku , po czym sprzedałem konto z nudów , ale zachciało mi się znowu grać , jestem doświadczonym graczem.

Jeżeli chodzi o TS i te inne to narazie nie mam nowej karty dźwiękowej , ale z czasem to się zmieni.

Sami wiecie , że w LoLu wszystko zależy od teamu , dlatego nie chce znowu tzw. ''dobieranych lamusów'' :)

Proszę o odpisywanie w temacie.

Gramy oczywiście na Eu Nordic/East

Zasysam gierkę . Zaniedługo powinna być :)

Pozdrawiam .

Możesz dodać Evil Inafno

name : Only PL and ENG

@mam nadzieje, ze ktos mnie w koncu doda i zagramy, bylo juz z 5 takich tematow, nikt nie napisal w grze;]

Nick:LolipeK :D

Spoko , pośle wam zaraz zapro . Jak coś nick ImpressivePL , zagralibyśmy wieczorkiem , bo teraz robie wypad z domu. Najlepiej jak będziecie na gg , moje gg 1118663 . Zaraz was dodam na lolu i proszę o kontakt i obecność na gg około 21

Wszyscy którzy się zgłosili proszę zaprosić do gry ImpressivePL

Skład na dziś:

-Evil Infano

-LolipeK

-Only PL and ENG

-Skylen.

Wszyscy wyżej wymienieni proszę o pilny kontakt gg wieczorem , lub jeżeli dzisiaj nie bd mogli grać to jutro.

Witam forumowicze!

Chciałbym was serdecznie zaprosić do gry ze mną w LoLa .

Będę grał od zera tzn od 1 levela.

Miałem już sporą styczność z LoLem , grałem około pół roku , po czym sprzedałem konto z nudów , ale zachciało mi się znowu grać , jestem doświadczonym graczem.

Jeżeli chodzi o TS i te inne to narazie nie mam nowej karty dźwiękowej , ale z czasem to się zmieni.

Sami wiecie , że w LoLu wszystko zależy od teamu , dlatego nie chce znowu tzw. ''dobieranych lamusów'' :)

Proszę o odpisywanie w temacie.

Gramy oczywiście na Eu Nordic/East

Zasysam gierkę . Zaniedługo powinna być :)

Pozdrawiam .