Ekipa Maple Story EU

Witam.

Mam zamiar rozpocząć moją przygodę (oby wspaniałą) z grą Maple Story, tak więc wpadłem na pomysł zorganizowania grupy ludzi któż by zagrali wraz ze mną mam zamiar rozpocząć przygodę do 0 .Nie jestem jakoś zbytnio ogarnięty w tej że grze wie jeżeli by znalazł by się ktoś ze sporym doświadczeniem to też nie zaszkodzi a ,nawet tym lepiej bo zawsze pomoże czy coś.

Tak więc jeżeli ktoś był by chętny to prosił by o wpisywanie się tutaj.

Ja się zgłaszam :). Mapla mam już pobranego i postać maga na 24lv, ale mogę zrobić nową :P

ooo spoko może ktoś jeszcze ???

A więc każdy chętny do wspólnej zabawy w MapleStory niech odwiedzi kanał ts: 188.165.154.237:3370 , nr.6 nazwa Maplestory (bez hasła)

Ja mogę dark magiem grać

Jeśli chcecie spotkać więcej ludzi, to odsyłam was na stronę Southperry.pl. Jest to polskie forum dot. Maple Story.

Witam.

Mam zamiar rozpocząć moją przygodę (oby wspaniałą) z grą Maple Story, tak więc wpadłem na pomysł zorganizowania grupy ludzi któż by zagrali wraz ze mną mam zamiar rozpocząć przygodę do 0 .Nie jestem jakoś zbytnio ogarnięty w tej że grze wie jeżeli by znalazł by się ktoś ze sporym doświadczeniem to też nie zaszkodzi a ,nawet tym lepiej bo zawsze pomoże czy coś.

Tak więc jeżeli ktoś był by chętny to prosił by o wpisywanie się tutaj.