Tak jak w temacie szukam ludzi dla ktorych gra sprawia frajde i jest okazja do dobrej zabawy. Jak macie nizszy lvl niz 30 to mozemy zagrac normale, kazdy zaczynal na nich Nick : whittt
Ekipa na eu west
Siema Mam bana do 3 maja ale narazie moge pograc na drugim koncie. Na 1 koncie mam : 450 normali ponad 800 rankedow elo sie waha od 1100 do 1300
GG 7338809
Komunikatory i mikrofon są
Drragneel nick jak cos :> Elo 1200 mniej wiecej
Gram tylko i wylacznie AD
Coś się kojarzę z cabala a raczej z jego privów, no nic jak co mogę zagrać ale bez mikro bo się wstydzę rozmawiać z ludźmi, YO.
as
Ja chętnie zagram, 30 lvl, nick: vitcum92 ( Nie wstydzi się rozmawiać )
A jbc. nick Fail0verflow i przeważnie gram wieczorami chociaż jak się wcześniej umówimy to niema problemu.
Ja moge jak cos nick : Zamoyski gg :779213
Ja też moge zagrać . Nick : Invalida . gg w danych.
ja z kolei szukam ludzi ogarniajacych gre w zespole, tych co wiedza jaka jest ich rola w teamie a nie zeby tylko dobic killa ;p Dosc juz mam solo a gra z kumplami z reala to ciagle hejty ;F
Nick: Fr0zen
Jeżeli nawalasz rankedy to możemy coś razem zdziałać duo. Fail0verflow
Też mogę pograć, nick: Gnyzjae xd
Właściwie też mogę, dlaczego by nie. Jeżeli macie zamiar grać ot tak dla przyjemności bez zbędnych spin to jak najbardziej.
Nick: Justpureluck
Prawie 1.6k+ elo także podstawy gry znam
Ja w tym momencie gram na ameryce, lecz chętnie zamieniłbym się z kimś kontem i przerzucił na EU.
Dodaj mnie mój nick to CzyKtosToCzyta
Tak jak w temacie szukam ludzi dla ktorych gra sprawia frajde i jest okazja do dobrej zabawy. Jak macie nizszy lvl niz 30 to mozemy zagrac normale, kazdy zaczynal na nich Nick : whittt