Ekipa na eu west

Tak jak w temacie szukam ludzi dla ktorych gra sprawia frajde i jest okazja do dobrej zabawy. Jak macie nizszy lvl niz 30 to mozemy zagrac normale, kazdy zaczynal na nich :D Nick : whittt

Siema ;) Mam bana do 3 maja ale narazie moge pograc na drugim koncie. Na 1 koncie mam : 450 normali ponad 800 rankedow elo sie waha od 1100 do 1300 :) GG 7338809

Komunikatory i mikrofon są ;)

Drragneel nick jak cos :> Elo 1200 mniej wiecej

Gram tylko i wylacznie AD :P

Coś się kojarzę z cabala a raczej z jego privów, no nic jak co mogę zagrać ale bez mikro bo się wstydzę rozmawiać z ludźmi, YO.

as

Ja chętnie zagram, 30 lvl, nick: vitcum92 ( Nie wstydzi się rozmawiać )

A jbc. nick Fail0verflow i przeważnie gram wieczorami chociaż jak się wcześniej umówimy to niema problemu.

Ja moge jak cos nick : Zamoyski gg :779213

Ja też moge zagrać . Nick : Invalida . gg w danych.

ja z kolei szukam ludzi ogarniajacych gre w zespole, tych co wiedza jaka jest ich rola w teamie a nie zeby tylko dobic killa ;p Dosc juz mam solo a gra z kumplami z reala to ciagle hejty ;F

Nick: Fr0zen

Jeżeli nawalasz rankedy to możemy coś razem zdziałać duo. Fail0verflow

Też mogę pograć, nick: Gnyzjae xd

Właściwie też mogę, dlaczego by nie. Jeżeli macie zamiar grać ot tak dla przyjemności bez zbędnych spin to jak najbardziej.

Nick: Justpureluck

Prawie 1.6k+ elo także podstawy gry znam :)

Ja w tym momencie gram na ameryce, lecz chętnie zamieniłbym się z kimś kontem i przerzucił na EU.

Dodaj mnie mój nick to CzyKtosToCzyta

Tak jak w temacie szukam ludzi dla ktorych gra sprawia frajde i jest okazja do dobrej zabawy. Jak macie nizszy lvl niz 30 to mozemy zagrac normale, kazdy zaczynal na nich :D Nick : whittt