Witam
Poszukuje osób chętnych do gry w różne tytuły. Nie szukam masy osób które chcą tylko wejść, zagrać i wyjść. Raczej poszukuje garstki takich które lubią również posiedzieć na kanale z innymi nawet nie grając w tą samą grę, porozmawiać o czymś i wspólnie się pośmiać by umilić sobie czas np. podczas farmienia czy robienia questów.
Discordowa sytuacja wygląda następująco. Jest nas niewielu bo maksymalnie w tym samym czasie było koło 10 osób. Codziennie jest to od 1 osoby(staram się wchodzić codziennie przynajmniej od 16. a od 19 jestem praktycznie zawsze. No ewentualnie w piątki mogę być później.) do 3-4. Postarałem się by serwer był w miarę ogarnięty i nie wyglądał jak kolejny zlepek losowych kanałów. Jeżeli chodzi o zasady u nas panujące to jest jedna lecz bardzo ważna. Każdy powinien starać się zachować fajną i przyjazną atmosferę. Jeżeli jest jakiś problem to oczywiście nie wyrzucamy kogoś bo tak, a raczej staramy się wyjaśnić o co chodzi. Gdy ktoś powie dla żartów coś obraźliwego, a drugiej(lub też innym) osobie nie będzie to przeszkadzać lub po prostu komuś puszczą nerwy to również nie ma większego problemu w końcu jesteśmy tylko ludźmi, lecz naturalnie bez przesady. Gramy dla zabawy. Podczas grania wygłupiamy się i realizujemy sporo głupich pomysłów, ale żeby nie było potrafimy też zachować powagę kiedy trzeba.
W co się zagrywamy?
Aktualnie wieczorkami lubimy popykać sobie w Fortnite Battle Royale. Za to tak ogólnie to GTA V, Battlefront, ja (nieszczęśnie sam) pogrywam w Archeage, znajdzie się również ktoś do FIFY, CS'a, Battlefielda 4, Rusta, Rocket League. W zasadzie to gramy w masę gier wystarczy rzucić pomysłem to każdy sprawdzi czy może mu się nie spodoba lub czy przypadkiem jej akurat nie ma. Raczej nie ma sytuacji gdzie ktoś chce grać wyłącznie w 1-2 tytuły, a na wszystko inne od razu odpowiada "nie" bez zastanowienia tym bardziej gdy gra jest darmowa.
Wymagania lub raczej mile widziane cechy
-
Wyrozumiałość bo każdy ma przecież jakąś szkołę, pracę, zajęcie poza graniem, czy mieszka w internacie(Jak na przykład ja
)/bursie lub ma upierdliwych współlokatorów.
- Trochę dystansu do siebie, żeby pierwszy lepszy żart nie skończył się obrażaniem na wszystkich.
- Tolerancyjność lub chociaż staranie się o bycie tolerancyjnym.
- Oczywiście jakiś mikrofon bo na samym pisaniu daleko się nie pociągnie.
- Co do wieku to nie ma dolnej granicy. Najważniejszy by nie być mentalnie dzieciakiem który będzie krzyczał, wyzywał i obrażał się za każdą głupotę(Nie chodzi mi tutaj o wiek, a o mentalność bo idzie spotkać zachowujące się tak również osoby dorosłe.).
- To samo z głosem. Nie trzeba być po mutacji. Bo co to za problem? Takie osoby też mogą mieć coś mądrego do powiedzenia.
- Płeć i orientacja. Każde. Możesz być chłopakiem lubiącym chłopców, dziewczyną lubiącą dziewczęta, lub lubić wszystkich. Z tym nie powinno być problemu. Jeżeli to nie jest dużym kłopotem fajnie byłoby wiedzieć o takich przypadkach(oczywiście nie koniecznie od razu) bo potem któryś biedny nerd zakocha się w dziewczynie nie wiedząc nawet, że nie podobają się jej faceci.
-
Być szczerym i otwartym. Jest jakiś zgrzyt, masz jakiś problem. Mów i pytaj. Nie warto przecież trzymać w sobie negatywnych emocji, a tak to rozwiążemy sprawę i po kłopocie
- Chęć grania w różne tytuły i 4fun.
[Link do discorda]