Ekipa na Otsik - Hexera.net, zapraszam!

Witam witam moi drodzy!

ostatnio nawet zaczęło się robić głośniej o naszej dawnej starej Tibii :) pomyślałem sobie i chciałbym zebrać ekipke na Otsik Hexera.net, jest to dobry stabilny ots, pod nowszą tibię mam bardzo dużą nadzieje że parę osób znajdzie się chętnych, pomyślałem że bardziej nada się Ots ze względu na szybsze wbijanie Levela i darmowego Pacca, bardzo mile widziani wszyscy, stare wyjadacze lub nowicjusze chętnie pogram ze wszystkimi. Dam parę informacji na temat Otsika

Protekcja PVP 1-40 poziom
Nie możesz zostać zabitym przez innych graczy do czasu aż zdobędziesz 41 poziom.
Exp Stages 1 - 29 - 60x
30 - 49 - 50x
50 - 69 - 35x
70 - 99 - 25x
100 - 124 - 20x
125 - 149 - 15x
150 - 179 - 10x
180 - 219 - 5x
220 - 269 - 3x
270+ - 2x
Skill Rate: 20x
Magic Level Rate: 7x
Loot Rate: 2.5x
Domki Ponad 1200. Możesz je wynająć od 75 poziomu.

Pamiętaj, że domki są zwalniane w momencie kiedy postać, która domek posiada, nie loguje się przez 30 dni do gry.
System PVP Czerwona czaszka
5 zabójstw / dzień
25 zabójstw / tydzień
75 zabójstw / miesiąc

Ban
15 zabójstw / dzień
60 zabójstw / tydzień
150 zabójstw / miesiąc

Na stronie postaci wyświetlanych jest 10 graczy, którzy zadali największe obrażenia ofierze, jednak tylko 3 z nich z największą ilością zadanych obrazeń otrzymuje fraga.

plus:

-Unique Bosses

-Unique Items

-Real Map & Custom Towns

więcej info: http://hexera.net/articles/show/info

wracając do tematu, chętnie chciałbym żeby ktos się znalazł do wspólnego bicia levela, expienia, pekowania i całej reszty, serwer stabilny jeśli było by więcej chętnych założyło by się Gildię :)
a więc czekam czy ktoś się znajdzie czy pomysł sie przyjmie, pozdrawiam moi drodzy ja już powoli bije level, Pan Patick :)

banner.gif