Szukam zgranej paczki to gry na serwerze Sunwell. Około 2,3-4 osób.
Gramy od ZERA. Chętni proszę pisać w tym temacie.
Szukam zgranej paczki to gry na serwerze Sunwell. Około 2,3-4 osób.
Gramy od ZERA. Chętni proszę pisać w tym temacie.
heh,nie polecam sunwella jak chcesz grac od zera to graj z nami na nowym serwerze Theater of dreams WOTKL 3.3.5a 1500 Playersow online,polski serwer ,1x exp ,stoi 2dni !
Polecam jak kolega wyżej, grałem na Sunwell'u dosyć długo (5 postaci 80lvl, z czego jedna ubrana na Uldu, a druga na Naxx25), ale planuję zmianę właśnie na ToD'a, jest lepszy i mniej bugów.
Ja też zaczynam grę od zera ale na TODzie bo słyszałem ze SunWell taki sobie , mam nadzieję ze pod GB client bedzie działał na TODzie piszcie do mnie na gg:5280900 pierwszy raz w WoWa będe grał wiec moze mnie czegoś nauczycie ;]
Ja równiez na toldzie. Nick Warpol jak cos.
Alliance
razer ja tez sprobuje
Ja będe miał dziś wszystko o 17 macie skype? muszę jeszcze 2 dodatek sciągnąć i patche do WOLKT.
Ja też ściągam WoTLK;p
Zaczynam grac na Tod w ally - nick Lonas
Heh, przekonaliście mnie do tego serwera Gdy tylko mi się pobierz zaczynam grę wotlk
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Temat do zamknięcia
client jest jakis zepsuty.... sciagnolem i nie dalo sie zainstalowac
Witam, jestem chętny do gry z wami. Jestem początkującym graczem wowa. Potrzebny jest tylko Client woltk czy co jeszcze ? dziekuje z gory.
Kiedy zaczynamy jak cos ?
musisz spatchowac do wersji 3.3.5a i to wszystko
Wlasnie to zrobilem i wyskakuje blad ze potrzebuje jakis expasion a z serwerem normalnie sie lacze i mam wotlk taki jaki potrzeba. /
Mamy jakieś Mumble albo TS ? zeby wejść i pogadać bo ja już mogę grać tylko Ally czy Horda ja bym wolał Horde ale się dostosuję.
Witam Również jestę chcetny do gry pisac na pw lub gg 2539439 jaka strona konfliktu ;].
A więc sytuacja wygląda następująca na razie mam 3 pewne osoby do gry ja , moj kolega ze szkoly i kolega o nicku:Hytry z tego forum.Proponuje zebyśmy zaczęli gre dziś o 19.00 po stronie takiej jaką ostatecznie wybierze nasza grupa , to tyczy się rowniez Ras naszych postaći śmiało pisać do na gg;5280900 i uzgodnimy co trzeba ja chciałbym zeby kazdy z nas miał skype lub mumble bo mam to i to ;]
@edit: Dobra a więc gramy Horda,UnDead
Na razie mamy 4 osoby pewne:
1.Rogue
2.Priest
3.Rogue
4.Palek lub Mage.
Razer mówisz o wotlk na Theater of dreams? Bo jeśli tak to ja bardzo chętnie się dołączę.
Pierwszy raz gram w WoW'a ale grałem w dużo mmo i myślę że dam radę.
Możecie polecić jakąś profesje?
@Mlynus
Spróbuj Warkiem
Z uwagi na to ,że dzis wiele osob sciagalo grę albo patche lub naprawiało skype to zapraszam na jutro o godzinie 17.30 i zaczniemy gre.