Ekipa na przyszłość

Hej,

gram w AA już jakieś 2 latka. Przewinąłem się przez kilka gildii i poznałem mnóstwo świetnych ludzi. Sam ArcheAge sprawił mi wiele dobrej zabawy i nadal to robi. Jednakże ludzie zmieniają gry, szukają nowych przygód w innych mmo itd.

Wpadłem na pomysł, żeby stworzyć grupę ludzi którzy pograją razem,a wraz z patchem 3.0 wejdą na nowy serwer [o ile informacje się potwierdzą :D] i spróbują tam swoich sił. Nie będę tu nikogo przekonywał jaki to ArcheAge jest doskonały, czy denny, chce po prostu zaprosić chętnych ludzi do wspólnej zabawy. Nie gwarantuje wam sukcesu w świecie gry, czy rządzenia serwerem, ale oferuje swoją pomoc w każdej dziedzinie gry [ nie, nie będe każdemu na start golda na patrona dawał :D]. I co, dla mnie bynajmniej, najważniejsze mogę zapewnić stabilną sekcje na ts, na serwerze na którym jestem administratorem. Dobry kontakt to podstawa :)

Pewnie niektórzy pamiętają, że pisałem już posty rekrutacyjne do gildii HANZA. Dlaczego nie wiąże swojej przyszłości z nimi? Zawsze wspieram ich radą w razie potrzeby lub healem, jednakże gildia ta nie ma zamiaru startować na nowym serwerze, a ja osobiście stwierdziłem, że nie chce gonić GSa na Sirothe zwłaszcza ze względu na nowe gildie, które doszły na ten serwer.

W RAZIE GDYBY KTOŚ CHCIAŁ DOJŚĆ DO HANZY TO PISZCIE PW NA GRZE DO METZT.

Wiem, że identyczny post zamieściłem już w sekcji "Szukam MMO", aczkolwiek stwierdziłem, że gracze często szukają sobie gry, bez konkretnej grupy docelowej w której ta ma się znajdować. Toteż napisałem tutaj z nadzieją na poszerzenie grona odbiorców i szeregów naszej ekipy. Gramy już od wczoraj na jednym z serwerów, żeby nowi gracze mogli poznać grę i przekonać się do niej, więc jeżeli masz ochotę to dołącz do nas :)

Dziękuję CI bardzo, że poświęciłeś czas na przeczytanie tej litanii i jeszcze raz zapraszam do wspólnej zabawy. Kontakt ze mną: Najprościej pisać tutaj na forum pw, lub na FB Heniutek Sandhacker. Można mnie też złapać na ts: skillfactory.info [poke Sanroned] Do zobaczenia! [mam nadzieje :D]

Zapraszam dziś o godzinie 21 na ts skillfactory.info wszystkich chętnych do dołączenia, miłego :)

zapraszam na ts skillfactory.info wszystkich chętnych do wspólnej zabawy, poke Sanroned :)

Jak tam sprawa z primevalem, czy jakoś tak. Coś go poprawili? Pamiętam jak ostatnio grałem to słabo z dmg, chociaż miałem na tamte czasy najlepszy bow, epic.

Osobiście nie polecam papierowych klas, 1v1 primeval ze stone arrowem średnio się spisuje, jeżeli chciałbyś się dowiedzieć więcej to zapraszam na ts :)

Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej zabawy na ts skillfactory.onfo :) poke Sanroned ! :)

Jakieś dwa miesiące temu grałam trochę w AA, ale nie spotkałam zbyt wielu ludzi więc pomyślałam, że mało kto już gra w to mmo. Zresztą spotkałam się z opinią, że AA jest już martwe i nie opłaca się grać. A tu się okazuje, że nawet istnieje polska gildia :P Ogólnie gra mi się podobała, ciekawy świat i miała swój klimat, ale samej nie chciało mi się grać. Wiadomo, nie ma to jak zabawa w grupie :) Więc może pobiorę ponownie, skoro jednak można spotkać polaków.

Jakieś dwa miesiące temu grałam trochę w AA, ale nie spotkałam zbyt wielu ludzi więc pomyślałam, że mało kto już gra w to mmo. Zresztą spotkałam się z opinią, że AA jest już martwe i nie opłaca się grać. A tu się okazuje, że nawet istnieje polska gildia  Ogólnie gra mi się podobała, ciekawy świat i miała swój klimat, ale samej nie chciało mi się grać. Wiadomo, nie ma to jak zabawa w grupie  Więc może pobiorę ponownie, skoro jednak można spotkać polaków.

Wbijaj czekamy :)

Zapraszam serdecznie, skillfactory.info to nasz ts szukaj sekcji Eagles by Sanroned, i pokuj tamtejszych uczestników zabawy, obeni prawie całodobowo :P Mam nadzieje, że do usłyszenia! :)

Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej zabawy na ts :)

Czesc :)

Gralem w ArcheAge jak wyszedl na rynek Europejski ,powiedzcie mi jak sprawa sie teraz prezentuje?

Gralem wczesniej StoneArrow.

Jak boty ,cheaty ,p2w?

Gracie ciągle w archeage ???

wlasnie czekam w kolejce archeage, gralem w 2014 roku ale przestalem bo na pvp moj sprzet nie domagal dzisiaj mam kompa co ciagnie wszystko na full to bede gral

Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu

Hej,

gram w AA już jakieś 2 latka. Przewinąłem się przez kilka gildii i poznałem mnóstwo świetnych ludzi. Sam ArcheAge sprawił mi wiele dobrej zabawy i nadal to robi. Jednakże ludzie zmieniają gry, szukają nowych przygód w innych mmo itd.

Wpadłem na pomysł, żeby stworzyć grupę ludzi którzy pograją razem,a wraz z patchem 3.0 wejdą na nowy serwer [o ile informacje się potwierdzą :D] i spróbują tam swoich sił. Nie będę tu nikogo przekonywał jaki to ArcheAge jest doskonały, czy denny, chce po prostu zaprosić chętnych ludzi do wspólnej zabawy. Nie gwarantuje wam sukcesu w świecie gry, czy rządzenia serwerem, ale oferuje swoją pomoc w każdej dziedzinie gry [ nie, nie będe każdemu na start golda na patrona dawał :D]. I co, dla mnie bynajmniej, najważniejsze mogę zapewnić stabilną sekcje na ts, na serwerze na którym jestem administratorem. Dobry kontakt to podstawa :)

Pewnie niektórzy pamiętają, że pisałem już posty rekrutacyjne do gildii HANZA. Dlaczego nie wiąże swojej przyszłości z nimi? Zawsze wspieram ich radą w razie potrzeby lub healem, jednakże gildia ta nie ma zamiaru startować na nowym serwerze, a ja osobiście stwierdziłem, że nie chce gonić GSa na Sirothe zwłaszcza ze względu na nowe gildie, które doszły na ten serwer.

W RAZIE GDYBY KTOŚ CHCIAŁ DOJŚĆ DO HANZY TO PISZCIE PW NA GRZE DO METZT.

Wiem, że identyczny post zamieściłem już w sekcji "Szukam MMO", aczkolwiek stwierdziłem, że gracze często szukają sobie gry, bez konkretnej grupy docelowej w której ta ma się znajdować. Toteż napisałem tutaj z nadzieją na poszerzenie grona odbiorców i szeregów naszej ekipy. Gramy już od wczoraj na jednym z serwerów, żeby nowi gracze mogli poznać grę i przekonać się do niej, więc jeżeli masz ochotę to dołącz do nas :)

Dziękuję CI bardzo, że poświęciłeś czas na przeczytanie tej litanii i jeszcze raz zapraszam do wspólnej zabawy. Kontakt ze mną: Najprościej pisać tutaj na forum pw, lub na FB Heniutek Sandhacker. Można mnie też złapać na ts: skillfactory.info [poke Sanroned] Do zobaczenia! [mam nadzieje :D]