Ekipa Na RL Tibie

Witam ostatnio pomyślałem żeby wrócić do gry na Rl Tibie oczywiście gra 4fun bez żadnego ciśniecia o lvl poprostu expić wspólnie i pk Serwer wybierzemy jak zbierze się tak z 4 osoby akurat każdy inna klasa ale nie mówie że tylko 4 osoby Tsa oczywiście mam więc tylko ekipa i można grać Pozdrawiam

Edit ip Tsa 31.6.70.185:5000 kanal Rl tibia

ja mogę zagrać :) jak świat wybierzemy itp :) skype: przemek44478 .... tego gg: w profilu już nie używam, więc tylko skype pozostaje albo tutaj pw :) Pozdrawiam

Mógłbym zagrać tak 4fun

ok jeszcze tak z 2 osoby i możemy nawet dziś wybrać serwer

Niemam zamiaru się dołączać do ekipy ale chciałbym wam przynajmniej pomóc co do wyboru servera. Jeśli chcecie grać 4fun i pvp no to myślę że tym pvp na zwykłych serverach się nie nacieszycie - 2 fragi dziennie a miesięcznie poniżej 20(mogę się mylić). Niecały rok temu zaczynałem grać na infernie(wtedy 400+online dzis 120+...) i powiem wam że niby hardcore-pvp ale było luźno ; ) Więc jakbyście tak dobijali do 50lvla to możecie ogarniać np. Carlin a zabawy wiele przy tym. Także życzę powodzenia i myślę że moja opinia się do czegoś przyczyni.

ps. Odpuście sobie Pandorie i Nove niema tam gry.

Na Saphira mam knighta lvl 10 80/80 :D Oczywiście można grac na innym serwie.

P.S.

Jak mamy grać na Hardcore to ja się piszę nawet na nowe konto ^^ Co prawda lepiej już PK na jakimś OTS'ie, ale i to ujdzie, tyle że ja dopiero w Czwartek chyba dam radę.

Jak coś jestem na ts na kanale kto chętny niech już wbije obgada się szczegóły

Polecam Wam zacząć na serwerze Aurera albo Aurora. Są to serwery x2 oczywiście RL z takim mykiem, że na tych serwerach gra po 900+ osób na innyc 120-200+

Gramy na Serwerze Antica Wszystkich Zainteresowanych Zapraszam na tsa

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Powód: Multi konto.

Witam ostatnio pomyślałem żeby wrócić do gry na Rl Tibie oczywiście gra 4fun bez żadnego ciśniecia o lvl poprostu expić wspólnie i pk Serwer wybierzemy jak zbierze się tak z 4 osoby akurat każdy inna klasa ale nie mówie że tylko 4 osoby Tsa oczywiście mam więc tylko ekipa i można grać Pozdrawiam

Edit ip Tsa 31.6.70.185:5000 kanal Rl tibia