Szukam ekipy na ruski serwer mój nick w grze to "Ayumek" jak coś jest nas narazie 3 w solo q jesteśmy w goldzie ^^
Ekipa na ruski serwer
Aż dziwne, że samowolnie tam przechodzicie. Odważni.
Podobno Rosjanie najlepiej grają po vodka. Ich rage za to rośnie proporcjonalnie do spożytej "duchowości".
P0vvodz3ni4.
Jak mi konto z 30 załatwicie to pogram...
Nie jest tak źle, grałem na ruskim serwerze i rankedy jakoś szły. Jedynie co zauważyłem to że ruskie są nieobliczalne i nigdy nie wiadomo co takiemu do łba przyjdzie. W Docie grałem wiele razy z dobrym Rosjaninem, nie można wsadzać całego narodu do jednej półki.
A co do tematu to chyba się nie skuszę, mam wystarczającą ilość tardów na EuNE.
Nie jest tak źle, grałem na ruskim serwerze i rankedy jakoś szły. Jedynie co zauważyłem to że ruskie są nieobliczalne i nigdy nie wiadomo co takiemu do łba przyjdzie. W Docie grałem wiele razy z dobrym Rosjaninem, nie można wsadzać całego narodu do jednej półki.A co do tematu to chyba się nie skuszę, mam wystarczającą ilość tardów na EuNE.
To fakt, w DotA pamiętam, że ruski nie był taki zły, wręcz przeciwnie, bardzo fajnie się z nimi grało (jak zwykle agresywny w grze i na czacie, ale zazwyczaj skuteczny na pierwszej linii ognia). Ale to pewnie dlatego, że np. pisali swoim alfabetem i nikt nie potrafił rozczytać ich potencjalnego trollowania (oczywiście żart, dobrze wspominam grę z naszymi wschodnimi sonsjedami, i to nic że od czasu do czasu rzucił "suka", każdy się wkurza).
A to co się dzieje teraz w LoLu... Dobrze, że odciążyli Nordic East z tych narodowości, bo spora część była naprawdę toksyczna, aż mi monitor wywalał czasami nowe bad pixele z przerażenia.
Przecierzucilem sie ze wzgledu na Polaków , Rosjanie grają dużo dużo lepiej niż Eu East więc nie rozumiem.Ani razu sie z flamem nie spotkałem czy płakaniem nie mówiąc o afk czy trollowaniu , tego tam po prostu nie ma natomiast na East "full team pl= lose (chodzi mi o gimbaze głównie)" A co do "Nie jest tak źle, grałem na ruskim serwerze i rankedy jakoś szły. Jedynie co zauważyłem to że ruskie są nieobliczalne i nigdy nie wiadomo co takiemu do łba przyjdzie." To jest akurat prawda można spojrzeć np na gambit ich wjazd pod turret na 3 lvl (skuteczny) ^^
Szukam ekipy na ruski serwer mój nick w grze to "Ayumek" jak coś jest nas narazie 3 w solo q jesteśmy w goldzie ^^