Ekipa na silkroad

Szukam ekipy do grania w Silkroad online. Może już jakaś istnieje, to proszę o jakiś kontakt :). Grupę chciałbym złożyć od podstaw, czyli od 1 lvl'a :) W grę wchodzi też gra Battle of immortal, ale już w ostateczności :)

Cóż, obie gry są skrajnie różne. Silkroad to hardcorowa grindówka, BoI opiera się na eventach i questach. Osobiście chętnie zagram z kimś w silkroad od 1 lvla, ale to tak w 4-5 osób :P

Oj stare silkroad :) te stare czasy ^^ Tez chetnie zagram, powspominam stare czasy.

Dopisz mnie.

Tylko jedno "ale".. Muszą być europejce, ja sobie rogala wypatrzyłem, w dodatku podchodzą pod "klasyczniejsze" MMO :P

No to mamy już dwie osoby :), poczekamy jeszcze i może jutro coś zagramy :). Może ktoś z was ma kanał TS3 ? a jak tak to by było bardzo fajnie :)

Mógłbym zakładać kanał TS2 na czas gry... TS3 niestety nie znalazłem żadnego dobrego darmowego tymczasowego serwera :P

PS. Tylko mała prośba- jutro będę dopiero około południa, możnaby z tym zaczekać? :P

Hej ja też bardzo chętnie zagram:) ale to będzie moja pierwsza styczność z Silkiem ;p ustalmy jakiś server itp kto kim będzie grał:)

Ja myślę że możemy zagrać na jakimś z tych:

Mercury

Pacific

RedSea

A kim będziemy grać to możemy dogadac się na TS'ie :)

Jeśli mogę zaproponować swój kanał to już podaje koordynaty:)

ip: ts3.lameday.net

port: 9987

Kanał ostatni nazwa Silkroad

hasło: silkroad

Możemy pogadać i na spokojnie wybrać:)

To może o 11:30 umówimy sie na kanale ?

No może być ja jestem cały czas na kanale:)

Ja dopiero bede tak samo jak kolega wyzej, po poludniu.

Chętnie dołączę. Z tym że muszę go sobie ściągnąć :D

Ja też się piszę, chętnie pogram w jakieś starsze porządne mmo ^^ ( dzisiejszych nie trawie ).

A o której wam pasuje ?

Ja tez juz wszystko sciągam bede najpozniej o 12 :)

Chodzcie na ts3 juz 5 osob jest:)

To na jakim swiecie i chanelu gramy?

O 11:30 zbiórka na ts'sie reszta dołączy :)

Gramy na serwerze koreańskim helios.