Ekipa na US

Szukam Ludzi do gry na vind US

"Chcesz zagrać a nie wiesz jak? Pisz. Pomogę" ;)

Ok, mogę zagrać ,ale jaka różnica jest między US ,a EU wg. was?

Hmm.

Po 1 - pingi.

Po 2 - zmiana proxy

Po 3 - na EU podczas każdego maintance ( co tydzień ), są blokowane nowe wersje hacków- co za tym idzie ciężej jest im używać - muszą czekać na wersje undetected, ba ale to nie wszystko. EU ma nowy system banowania, nie banują tylko kiedy hack będzie wykryty ale kiedy widać po logach, że ich używasz, np. w ciągu 2min zrobisz 10x hero dunga. Na US używają hacków bez problemów, a nexon nic nie robi (co jakiś czas coś tam może zrobią).

Po 4 - nie dla jaj zrobili sobie ip blocka - granie poza US jest zabronione, czyt. jeżeli się dowiedzą = perma ban.

Za US tylko stoi świeższa wersja, chociaż i tak EU powoli ją dogania.

Pingi? ja mam ok.

Zmiana Proxy?; AOL

Nie gram na cheatach ani innych wspomagaczach.

Taki Swietny ten ipblock ze aol oraz inne proxy to omijają

No od tego chyba jest aol i inne programy, żeby omijały ipblock....

Co do cheatów ty nie, ale jest masa innych osób, które bezkarnie to robią i psują ekonomie gry całkowicie.

Według mnie jeżeli serwer jest Europejski to analogicznie tam powinien być lepszy ping. Jak się dowiedziałem to faktycznie EU dogania US. Do tego grałem w wiele gier na serwerach US i różnica czasowa nie sprzyja liczbie graczy na serwerze o danej porze przez co nie ma tłumów.

Przed chwilą stawiałem Tyranta i 0 lagów

Tak, bo ty wstawiałeś, ale jeżeli dołączysz do kogoś z ameryki to będziesz miał takie lagi, że ci się odechce grać.

Dokładnie. Jak jeszcze nie było EU, to grałem na NA. Jak jestes hostem to masz sygnał na maxa, ale jak dołączysz, to masz pokaz slajdów :) Nie radze grzebac sie z US, lepiej zagrac u Nas. Podejrzewam, że pod koniec roku bedziemy szli równo w łeb. Poza tym EU jest w wersji eXtreme Edition :D Pozdrawiam

Ja moge grac mam karoka 34 lvl : P

Szukam Ludzi do gry na vind US

"Chcesz zagrać a nie wiesz jak? Pisz. Pomogę" ;)