Siemka, zdobyłem klucz do wyżej wymienionej gry i szukam jakichś graczy do teamu bo samemu to nie gra ...
Obojętnie czy dopiero zaczyna czy jest już doświadczony, chodzi mi tylko o towarzystwo.
Ts3 Obowiązkowo, pisać poniżej.
Siemka, zdobyłem klucz do wyżej wymienionej gry i szukam jakichś graczy do teamu bo samemu to nie gra ...
Obojętnie czy dopiero zaczyna czy jest już doświadczony, chodzi mi tylko o towarzystwo.
Ts3 Obowiązkowo, pisać poniżej.
Witam
Mnie osobiście gra nie wciągnęła, ale dostałem 5 kluczy do bety. Chętnych zapraszam na priv. Pierwsze pięć osób dostanie szansę zagrania w betę
Ja się piszę na wspólną grę. Obecnie gram VS na EU, nick Lowell. Po premierze EU, NC, Lowell
Dysponuję też kilkoma kluczami do bety. Jak coś to zapraszam na PW.
Informacja (spowodowana nieustannymi prośbami o klucz do bety): Beta trwała do godzin rannych w sobotę 17 listopada. Serwery będą offline aż do dnia premiery gry czyli do.... jutra - 20 listopada. Licznik znajduje się na oficjalnej stronie gry: http://www.planetside2.com/countdown
Oficjalne nazwy serwerów europejskich:
EU:
Woodman
Miller
Z tego co mi obecnie wiadomo to od dnia premiery na serwerze Miller mają grać największe europejskie outfity (czyli klany). Nie wiadomo czy coś się potem zmieni ale wygląda na to, że Miller to będzie serwer hardcore Woodman nie ma zdeklarowanych dużych outfitów, będzie więc na nim na początku luźniej.
Nie wiem też nic o istnieniu zorganizowanego polskiego Outfitu (naturalnie zorganizowany to nie to samo co po prostu Outfit ). Możliwe, że ktoś tutaj wyjdzie z inicjatywą stworzenia takowego.
Witam!
Posiada ktoś może konto z bety i nie gra już w PlanetSide 2? Chwilowo nie można zakładać nowych kont a można się logować na tych stworzonych podczas bety.
Witam!Posiada ktoś może konto z bety i nie gra już w PlanetSide 2? Chwilowo nie można zakładać nowych kont a można się logować na tych stworzonych podczas bety.
Jak nie można jak można.
wiec co z ta ekipa, ktos cos organizuje? W razie czego jestem chetny razem z 2 kolegami =-)
Ja jestem na Woodmanie, miałem grać Salva, ale jednak Terranami za długo grałem w becie Wrzucam nawet filmik jaki nagrałem
Przecież w to coś się nie da dzisiaj grać. Laguje, jak **** po tym nowym patchu ludzie teleportują się co 15m. Bug na bugu.
Jak widac na powyższym filmiku nie każdemu tak laguje.
W gronie kilku znajomych stworzyliśmy Outfit "Placebo" [PL]. Gramy zwykle wieczorami po godzinie 21. Można nas spotkać na serwerze EU Woodman, frakcja New Conglomerate. Wszystkich chętnych zapraszam do gry. Im nas więcej tym weselej
Komunikacja w grze przez VOIP/czat. Mamy też własny serwer Mumble.
Po inva zapraszam do: Abey, Lowell, Niah lub Stickland
Zmieniłem serwer i już jest wszystko w porządku. Za jakieś 20h zgłoszę się do was po invite.
Edit: OK, zaproszenie do znajomych poszło.
okej, zebrało się nas dziś już klika ładnych osób. Dzieki za grę
Mały offtop:
Wczoraj zostały uruchomione cztery nowe serwery EU, więc Sony jednak coś robi. Do tego jeden z adminów powtarza ciągle że optymalizacja gry jeszcze się nie skończyła.
Szkoda też że PhysiX wyłączyli bo jest bardzo ładny a myślę że mógłbym sobie pozwolić na jego włączenie, ale twórcy obiecywali żę ta funkcja wróci do gry po naprawieniu jej z bugów i zoptymalizowaniu.
Jak z optymalizują lepiej gre to wrócę i chętnie z wami zagram , bo na 20-25fps nie mam zamiaru grać ;S
Tu nawet nie chodzi o optymalizację samej gry, ale też serwerów, bo to, co się dzieje wieczorami, kiedy są kolejki, toż to jakaś tragedia. Ludzie teleportują się co 15m i to nie tylko ja mam takie doświadczenia.
Jak już napisałem, dodali 4 nowe serwery więc życzę miłej zabawy ;].
Tak, ale nawet na nowych ok. 21 są kolejki, więc to nie zmienia faktu, że problem pozostaje. Poza tymi bugami, bardzo lubię Infiltratora.
Siema to oscypek daj mi adres mumbla na pw to zagram z wami
Społeczność CGEM.pl poszukuje ekipy to sekcji PlanetSide 2 jeżeli były by zainteresowane osoby zapraszamy na TS3:ts3.cgem.pl lub na nasze forum.cgem.pl i zapisywać się jeżeli kto będzie chętny. Zapraszamy i powodzenia.